Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Leírás

XII. Kerületben, Hegyaljai útról nyíló csendes és nyugodt utcában. Jó állapotú 2-SZOBÁS, saját kertrésszel eladó LAKÁS!

Dél-Buda, Németvölgy szívében egy 2-SZOBÁS kertkapcsolatos, azonnal költözhető LAKÁS ELADÓ. Ez az a hely, ahol akár autó sem szükséges hogy bármit könnyen elérjen: BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK (MOM-Park, Hegyvidék), PARK (Gesztenyés), KULTURÁLIS és SPORT KÖZPONT USZODÁVAL, EGÉSZSÉGKÖZPONTOK, TÖMEGKÖZLEKEDÉSI CSOMÓPONTOK (Apor Vilmos tér, BAH csomópont) minden irányban pár percre, ahonnan minden elérhető: akár a BELVÁROS akár a HEGYVIDÉK KIRÁNDULÓ HELYEI (Sashegy, Svábhegy, Normafa) és ha utazni szeretne az M1M7 AUTÓPÁLYÁK kivezető szakasza pár percre, a Balaton 1 órára Bécs mindössze 2,5 órára. XII. Németvölgy szívében, a Csörsz utca MOM-Kulturális központ, Biopiac környezetébe eső. Bölcsődék, óvodák és iskolák pár perces séta távolságra. Pl.: Sashegy Arany János általános iskola és gimnázium. Kiváló tömegközlekedés pl: 110 busz; 8E; villamos… Mom park kb 8 perces séta távolságra.

A négy lakásos társasház földszinti lakását kínáljuk eladásra, melynek lakótere 54 nm. A tulajdoni lapon 75 nm a valóságban nagyobb saját kertrész koronázza meg a lakás értékét.
3,13 m belmagasságú, 30’s években épült téglából, kívül kőburkolat díszíti. Folyamatos karbantartás mellett kb. 2013-2014- ben jelentős átalakulás történt, teljesen fel lett újítva a lakás gépészete. Cirkó kazán, víz és villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént. Hűtő-fűtő klíma került elhelyezésre. Régebben volt cserépkályha, jelenlegi tulajdonosai elbontatták, de a kémény továbbra is rendelkezésre áll, amennyiben az új tulajdonos szeretne élni a lehetőséggel. Legutóbbi karbantartási munkálatokkor az épület lábazata és a járda alatti rész kapott vízszigetelést és újra lett vakolva.
Elrendezése:
Előszobába érkezünk, innen nyílik a gyerekszoba és a fürdőszoba. Tovább haladva az egy légterű amerikai konyhás- nappaliba érkezünk, a hálószoba is itt került kialakításra, melyből nyílik a gardróbszoba. Igény esetén a hálószoba leválasztható, illetve még egy szoba hozzáépíthető.

RENDKÍVÜL ALACSONY REZSI KÖLTSÉGEK: közös költség 10.400 Ft/hó, a víz (6.000.-), gáz (9.000.-) és áram (4600.-) egyedi mérőkkel felszerelt, fogyasztástól függően, utóbbinál a lakás átlagos fogyasztással kedvezményes díjszabású, és ne felejtse AZONNAL KÖLTÖZHETŐEN TÖKÉLETES SAJÁT LAKÁSRA vagy AKÁR BEFEKTETÉSRE KIADÁSRA. (Jelenleg 270.000 és 300.000.- ft körül lehet kiadni). MINDEN ELÉRHETŐ TÁVOLSÁGBAN: BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK (MOM-Park, Hegyvidék), PARKOK (Gesztenyés) KULTURÁLIS és SPORT KÖZPONT USZODÁVAL az utcában, nagy EGÉSZSÉGKÖZPONTOK a környezetében, TÖMEGKÖZLEKEDÉSI eszközök, KÖZLEKEDÉSI CSOMÓPONTOK (Apor Vilmos tér, BAH csomópont) minden irányban pár percre, ahonnan akár a BELVÁROS akár a HEGYVIDÉK KIRÁNDULÓ HELYEI (Sashegy, Svábhegy, Normafa) könnyen elérhetők. ahogy az M1M7 AUTÓPÁLYÁK kivezető szakasza is könnyen elérhető távolságban. Parkolás a közterületen ingyenes. Ne habozzon nézze meg és ha tetszik!

További kérdés esetén állok rendelkezésére!


54
Ház/lakás területe m2

75
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20230306

Ingatlan típusa

tegla lakas

Ház/lakás területe

54 m2

Építés éve

1930

Státusz

elado

Ár

88,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Szigetbecsén eladó családi ház