06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget csücskében, Budapesttől 25 km távolságra, egy csendes kis faluban, Szigetújfalu központjában kínálunk eladásra egy ’70-es évek elején téglából épült, 100 m2-es családi házat!
Az 1500 m2-es telek egy szolgalmi útnak köszönhetően két irányból is megközelíthető!
A főútról beérkezve egy gondozott előkert és jó állapotban lévő, több mint 100 éves melléképület található, mely több részre van osztva, kezdve egy borospincével. Korábban nyárikonyha, tyúkól, istálló és fészerként funkcionált, de akár garázsnak is átalakítható! Előtte több gépkocsi számára elegendő hellyel!
Ha végig sétálunk a múltidéző épület mellett a főépülethez érkezünk, mely nagyjából a telek közepén található, mellette egy újabb bejárattal!
Az ingatlanba egy fedett teraszról juthatunk be, a közlekedőből balra egy kamrával rendelkező konyha, tovább haladva egy külön mellékhelyiség, a padlásfeljáró és pincelejáró és az egyik 20 m2-es szoba található! Szemben egy kádas fürdőszoba és jobbra két, szintén 20 m2-es világos hálószobába érkezhetünk!
Elrendezésének köszönhetően, több lehetőséget rejt magában egy kis átalakítással!
Az egész épület alatt egy száraz, világos pince található, melyet kintről és bentről is megközelíthetünk, ez újabb lehetőségeket kínálva, akár egy szuterén kialakítására is alkalmas!
Az épületben minden közmű megtalálható, a meleget konvektorok biztosítják, valamint egy kályha, a melegvizet villanybojler biztosítja!
Az ingatlan kiváló helyen, csendes, rendezett utcában, barátságos szomszédokkal, buszmegálló közelében helyezkedik el. De a remek közlekedési lehetőségek mellett, a közelben minden megtalálható, posta, orvosi rendelő, ABC, templom…!

Ha felkeltettem érdeklődését vagy további kérdés esetén állok rendelkezésére!
Az ingatlan per-tehermentes és azonnal költözhető!


100
Ház/lakás területe m2

1500
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210329

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

100 m2

Építés éve

1970

Státusz

elado

Ár

29,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan