06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Kivételes ajánlat a Duna partján!

Csepel-sziget szívében, Budapesttől 25 km távolságra, Ráckeve szomszédságában, Szigetszentmártonban a Kis-Duna partján ajánlunk figyelmébe egy közvetlen vízparti, stéges családi házat!

Az épület az ’50-es években épült vegyesfalazattal, az alsó szint stabil betonblokk, felette vályog és tégla! Az ingatlan folyamatosan karbantartott.

Az ingatlanba egy fedett teraszon keresztül juthatunk be, mely mellett egy garázs/ műhely található, ahova a nagykaputól térkövezett bejáró vezet!

Az előszobába belépve elénk tárul a vízteres kandallóval rendelkező, közel 24 nm-es nappali, ahonnan egy közlekedőn keresztül balra a fürdőszoba, jobbra a konyha található!
Az előszobából egy kényelmes betonlépcsőn juthatunk az emeletre, ahol szintén rendelkezésünkre áll egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint két Dunai panorámás hálószoba!
A nagyobbik hálószoba teraszkapcsolatos, ahol csak néhány lépcsőfok választ el a vízpartra vezető kiskaputól, melyet egy hatalmas magnólia fa árnyékol a forró nyári napokon.
Közművek közül minden megtalálható, a műhelyben ipari áram is van.

Az otthon melegét az emelten található impozáns cserépkályhán kívül, a vízteres kandalló és gázcirkó is biztosítja, ez utóbbi felelős a meleg vízért is.

A hangulatos 324 nm területű telek gondozását egy fúrt kút segíti.

Ha szereti a nyugalmat, a reggeli madárcsicsergést és a Duna illatát, ne hagyja ki, keressen bizalommal és nézzük meg együtt!


130
Ház/lakás területe m2

324
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210426

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

130 m2

Státusz

elado

Ár

49,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan