06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Szigethalmon ajánlunk figyelmébe egy kivételes lehetőséget.

Kertvárosi környezetben, csodálatos, felújított kétszintes, parkosított kerttel rendelkező családi házat kínálunk eladásra!

A ’80-as években épült összesen 300 nm-es lakótérrel rendelkező, teljesen újszerűnek mondható jelenleg kétlakrészes ingatlan egy 689 m2 területű szépen gondozott telken helyezkedik el, ahova elektromos kapun keresztül juthatunk be és ahol egy szerszámtároló valamint egy garázs is helyet kapott,

Az ingatlan elrendezését tekintve az első 65 nm-es lakrészbe egy fedett teraszon keresztül a közlekedőbe érkezünk, ahonnan balra haladva két hálószoba mosdó és fürdőszoba, jobbra a konyha-étkező található!

A második lakrészbe szintén egy fedett teraszról léphetünk be a világos és tágas előszobába. Innen tárul elénk az igazán jó elrendezésű, gyönyörű 240 nm-es lakás. Az előszobából az étkezőbe érkezünk, melyből a 14 nm-es konyhasarok nyílik, ahol még egy kamra is helyet kapott! Praktikus pulttal elválasztva közelíthetjük meg a nappalit, mely a felújítás során össze lett nyitva a szobával, ami könnyen visszaállítható, amennyiben az új tulajdonos szeretne egy földszinti szobát is! Itt a közlekedőn keresztül több irányból közelíthetjük meg a földszinti kádas fürdőszobát, valamint a külön nyíló mosdó helyiséget!  Valamint a nappaliból közvetlen kapcsolat van a 20 nm-es fedett teraszra.  Az étkező és konyha között található lépcsőn érkezhetünk az emeltre, ahol a kényelmes közlekedőből jobbra két tágas szoba található, ezen kívül egy zuhanyzós fürdőszoba és balra egy hatalmas légtérrel rendelkező szoba, mely további lehetőségeket rejthet! Befektetés szempontjából, akár egy 3. lakrész kialakítására is alkalmas! De amennyiben szeretnék a lehetőség adott, hogy a két lakrész újból egybe legyen nyitva az étkezők között!

Mindkét lakrész részben alápincézett, és itt található gépház! Az ingatlanok központi fűtéséről gázkazán gondoskodik, míg a melegvizet villanybojler adja!

A második lakrész nappalijában egy hangulatos kandalló is található, így az otthon melegét ezzel is fokozhatjuk!

Az ingatlan minden tekintetben kiváló ajánlat. Amennyiben felkeltettük figyelmét, jöjjön és nézze meg élőben!

 


300
Ház/lakás területe m2

689
Telekterület

7
Hálószoba

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

300 m2

Építés éve

1986

Státusz

elado

Ár

95,000,000Ft

További jellemzők

N

Kiemelt ajánlatunk


Közvetítő

Bukriné F. Viktória

Bukriné F. Viktória

Real Estate Agent

  • +36305766586
  • viktoria@ingatlan-sziget.hu

Még több ingatlan