06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Szigethalmon, kertvárosi környezetben, csodálatos, felújított, parkosított kerttel rendelkező társasházat kínálunk eladásra!

A 80’-as években épült ingatlan második lakása 235 nm lakótérrel rendelkezik, mely egy szépen gondozott telken helyezkedik el, ahova elektromos kapun keresztül juthatunk be és ahol egy szerszámtároló valamint egy garázs is helyet kapott.

Az ingatlan elrendezését tekintve egy fedett teraszról léphetünk be a világos és tágas előszobába.
Innen tárul elénk az igazán jó elrendezésű, gyönyörű lakás.
Az előszobából az étkezőbe érkezünk, melyből a 14 nm-es konyhasarok nyílik, ahol még egy kamra is helyet kapott! Praktikus pulttal elválasztva közelíthetjük meg a nappalit, mely a felújítás során össze lett nyitva a földszinti szobával, ami könnyen visszaállítható, amennyiben az új tulajdonos szeretné!
Itt a közlekedőn keresztül több irányból közelíthetjük meg a földszinti kádas fürdőszobát, valamint a külön nyíló mosdó helyiséget!
Az igazán világos jó elrendezésű nappaliból egy tolóajtón keresztül a kertkapcsolatos fedett teraszra léphetünk.
Az étkező és konyha között található lépcsőn érkezhetünk az emeltre, ahol a kényelmes közlekedőből jobbra két tágas szoba található, ezen kívül egy zuhanyzós fürdőszoba és balra egy hatalmas légtérrel rendelkező szoba, mely további lehetőségeket rejthet!

Befektetés szempontjából, akár egy újabb lakrész kialakítására is alkalmas!

A társasház első része is megtalálható a kínálatunkban, így amennyiben szeretnék a lehetőség adott, mindkét ingatlan együtt történő megvásárlására és akár a két lakrészt újból egybe lehet nyitni az étkezők között! A két ingatlan együttes ára 90 millió Ft!

https://ingatlan.com/32136923

https://ingatlan.com/szigethalom/elado+haz/csaladi-haz/31960806

Minkét épület alatt található egy 30 nm-es pince, itt kapott helyet a gázkazán, mely az otthon melegét biztosítja, ebben az esetbe a földszinten radiátorokra kötve, míg az emeleten padlófűtés formájában. A melegvízről villanybojler gondoskodik.

Az ingatlan minden tekintetben kiváló ajánlat.
Amennyiben felkeltettük figyelmét keressen bizalommal.


235
Ház/lakás területe m2

489
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210331

Ingatlan típusa

sorhaz

Ház/lakás területe

235 m2

Státusz

elado

Ár

60,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve belvárosában Dunától pár méterre!