06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Szigetbecsén kínálunk eladásra egy hangulatos 2005-ben ujjá épült tornácos házat!

Szépen gondozott 1060 négyzetméteres telken elhelyezkedő házhoz tartozik egy szintén felújított nyári konyha is ,valamint tárolásra alkalmas tároló és kamra is.

Tulajdonosunk 2005-ben a teljes víz ,villany és gázvezetéket cserélte ,újra vakolttá és burkolttá az ingatlant ,a tetőszerkezet is cserélve lett!

Elrendezését tekintve az ingatlannak korhűen meghagyva jelenleg is két bejárata is van.

Tornáca szépen burkolva hangulatos kávézós sarokkal kialakítva nyugodt pihenés érdekében ,a nap bármely szakában a kényelmet szolgálja. Az utcát  csendes kulturált  barátságos lakók jellemzik.

Első bejáratról a nappaliba érkezünk innen  jobbra  a hálószoba balra pedig a konyhát –étkezőt érjük el. Tovább haladva egy előszobába érkezünk ahonnan nyílik a fürdőszoba valamint a külön helységben lévő WC és második bejárat.

Az ingatlanhoz hozzáépülve található a nyári konyha mely szintén felújításra kerül ,egyedi hangulatát őrzi parasztfödémes mennyezete is.

Szigetbecse hangulatos kis falu ,mely össze van épülve Ráckevével .Orvosi rendelő ,közért ,iskola ,óvoda ,posta ,éterem ,cukrászda ,Duna parti szabad strand ,állatsimogató ,lovarda ,vendégház és még sorolhatnám  mi minden elérhető falun belül.

Közlekedést tekintve Budapest autóval 45-50 perc alatt elérhető ,de óránként induló buszjáratokhoz igazodik  6 HÉV .Valamint Csepeli és Népligeti buszjáratok is indulnak Budapest irányába.

További kérdés esetén hívjon bizalommal.


70
Ház/lakás területe m2

1060
Telekterület

1
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20211007

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

70 m2

Státusz

elado

Ár

23,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan