Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Ráckeve közvetlen szomszédságában Szigetbecsén szeretnék a figyelmébe ajánlani egy családi házat.

Szigetbecse szinte teljesen egybeépült Ráckevével. Minden korosztály számára ideális választás. Akár kisgyermekes szülőként, akár idősebb korosztály választja lakóhelyéül.

Rendezett, tiszta és jó ellátottsággal rendelkező település. A környező településeken az itteni Óvoda és általános iskola a legnépszerűbb a szülök körében. Háziorvosirendelő, posta, vendéglő minden séta távolságra elérhető. Gyönyörű sétálási lehetőségek a tó körül, a tanösvényen vagy a Duna parton, és ezeken kívül is számos említésre méltó hely van Szigetbecsén.

Tömeg közlekedése igazodik a Ráckevei HÉV-hez, óránként jár busz az állomásra, de Csepelre is van járat. Ne felejtsük el SZIGETBECSÉN A FALUSI CS.O.K.-AL járó kedvezményeket igénybe lehet venni!!!

Az 1260 nm területű telken elhelyezkedő családi ház Szigetbecse egyik legszebb utcájában került megépítésre kb. 60’s években. Masszív beton alapra épült a ház, melyet akár meg is nézhetünk a pincéjében. Falazatát tekintve vert falazatú, válaszfalai téglából épültek. A telken szorgos kezek munkái látszanak, szebbnél szebb virágok, bokrok díszítik, de jutott hely a gyümölcsfáknak és a konyhakertnek is. A telken egy fedett kiüllői is megépítésre került.

Az ingatlan elrendezése:

Két bejárattal rendelkezik. Az előszoba felől, ha érkezünk, akkor a nappaliba jutunk, innen nyílik a konyha és az étkező. Ezen kívül két nagyobb méretű hálószoba, fürdőszoba és kamra áll rendelkezésünkre. A konyha közvetlen kapcsolatban áll a fedett terasszal. Innen nem „csak „a telek adottságaiban gyönyörködhetünk, hanem innen még nyílik egy nyárikonyha, ahonnan a pincébe jutunk, és a padlásfeljáró is kapott helyett.

Az ingatlanban található bútorok igény esetén a vételár részét képezik, de ha az új tulajdonos kiürített állapotban kéri, akkor természetesen úgy kerül átadásra.

Per és tehermentes, jogilag tisztázott ingatlan. Vételár kifizetését követően, azonnal költözhető.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


90
Ház/lakás területe m2

1260
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

90 m2

Építés éve

1960

Státusz

elado

Ár

33,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan