Leírás

Csepel sziget déli részén, Duna parti, három szintes, SAJÁT STÉGES, KÖZVETLEN VÍZPARTI ház került eladó sorba, Szigetbecse legszebb részén a Naposparton.
Az ingatlan eredetileg a 80’ évek vége felé épült téglából, jelenlegi tulajdonosai kb. négy éve kezdték a ház és a telek teljes újjáépítését. Így nyerte el jelenlegi formáját és állapotát.
Itt valóban minden új lett, szinte csak a négy főfal maradt meg. Tulajdonosai a maximumot kihozták úgy az épületből, mint a telekből. Sőt! A házzal folytatólagosan épült egy télen-nyáron használható terasz (32nm), plusz kinti konyha. Egyedi hangulatát szintén emeli a Norvég dézsa, mely ugyancsak télen-nyáron kitűnő kikapcsolódási, feltöltési lehetőséget biztosít.
Itt valóban vízpart van, ami azt jelenti, hogy a telek vége „beleér” a vízbe. A 12 méter széles saját partszakasz igazán szemet gyönyörködtető látványt és élvezetet nyújt az ott lakók és tartózkodók számára. A 20 nm-s saját stégről rekord méretű halakra lehet horgászni a folyamatosan etetett horgászhelyen.
Hajózható partszakasz így a hajózást kedvelők számára is kiváló lehetőség.
Itt valóban úgy érezheti, hogy egész évben nyaral. Az ingatlan, ahogy jelenleg is életvitelszerű használatban van, állandó lakhatásra alkalmas. Jól megközelíthető autóval az ingatlan, két autó számára helyet biztosító fedett kocsibeálló résszel rendelkezik, mely térkövezett.
Az ott lakók kellemes hőérzetét minden szinten, minden helyiségben felszerelt elektromos fűtőpanelek biztosítják, melyek mind külön szabályozhatók – akár wifin keresztül is.
Ezen kívül négy darab, összesen 12 kW-t teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma is rendelkezésesünkre áll. Melegvíz ellátásról két darab 100 literes Ariston okos bojler gondoskodik.
A 3X35 nm-el rendelkező ingatlan minden négyzetmétere jól átgondolt és kivitelezett. Amit alapos tervezést és előkészítés előzött meg.
Földszintjén található a zuhanyzós fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali. Itt helyet kapott egy fatüzelésű kandalló.
A középső szinten két hálószoba került kialakításra. Jelenlegi funkcióját tekintve az egyik irodaként van használatban, a másik pedig a vendégszoba szerepét tölti be.
Az emeleti részben kettő hálószoba és egy fürdőkádas fürdőszoba került kialakításra.
Minden szobából élvezhetjük a Dunai panorámát, a két emeleti szoba erkéllyel rendelkezik.
Nyílászárók szúnyoghálóval felszerelve.
Apró megjegyzés: A vendégszobát is gondosan megtervezték, pl.: magasított ágy került elhelyezésre (az csak külön bónusz, hogy pakolós résznek lehet használni), az ágyból nézhetik a naplementét, vagy akár a hullócsillagokat és sorolhatnám a további „aprónak” tűnő ötleteséget, de ezt inkább tartogassuk a megtekintésre .
Amennyiben ez a csodálatos „ékszerdoboz” felkelltette érdeklődését, hívjon bátran, akár hétvégén is!


105
Ház/lakás területe m2

209
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210825

Ingatlan típusa

nyaralo

Ház/lakás területe

105 m2

Státusz

elado

Ár

97,700,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve központjában!