Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Gondolkodott már azon, milyen jó lenne elbújni a világ szeme elől egy titkos, vadregényes kis szigetre, a természet közepébe, a nappal kelni és feküdni, nézni és hallgatni ahogy a víz mossa a partot?  De legyen azért kényelem is! Ha vendégek jönnek, legyen hely egy kis sütögetésre, kinti-benti ücsörgésre, netán féktelen bulizásra.

Á, ilyen csak a könyvekben és filmekben van, legyinthetnénk erre a gondolatra!

Pedig ilyen hely létezik, ráadásul Budapesttől egy órán belül elérhető.

 

A Kerekzátony sziget a környezetétől elzárt mikrovilág. A gyönyörű kisváros, Ráckeve központjától másfél kilométernyire, a Duna közepén terül el ez a kicsiny üdülősziget. Autóval nem lehet megközelíteni, csupán csónakkal vagy hajóval. Ennek ellenére már sokan döntöttek úgy, hogy végleg ideköltöznek. A háborítatlan, szinte idilli nyugalom vonzó lehet a város zajába beleunt emberek számára. Egyik legfőbb előnye az érintetlen természet és vele járó nyugalom, csend.

Ha nincs saját csónakja az sem gond, egy apró révállomásról menetrend szerinti komp indul nyáron félóránkként, télen óránként, amit üzemidőn kívül sétahajózásra is lehet használni.

 

Duna parti kisvárosunkat, Ráckevét méltán nevezik a tornyok és vizek városának!

A település Budapesttől mintegy 50 km-re délre fekszik, a fővárossal a H6-os HÉV köti össze. Ezen kívül autóbusz járatok biztosítják az utazási lehetőséget, akár óránként.

Szerda és szombati napokon lehetőségünk adódik a csónakos piacon bevásárolni a helyi kiskereskedőktől, őstermelőktől…

De ha a Thermál Kristály gyógyvizében szeretne megmártózni, arra is lehetősége van!

 

Miután kellőképpen bemutattam Ráckevét és azon belül a varázslatos Kerekzátony szigetet, térjünk rá erre a lehetőségre, ami befektetésnek is jó lehet!!!

 

Egy telken két nyaraló!!! A 569 nm területű telek Dunától kb 150-200 méter távolságra található, stég használat tartozik hozzá.

1.: Épület: Eredetileg két család számára épült, földszintjén egy konyha és egy fürdőszoba került kialakításra, a nappali egyben és külön is használható. A földszinti két bejáratott a fedett terasz köti össze. Az emeletre két lépcső vezet fel, ha a teraszról nézzük, mintha egymás tükörképei lennének. Az emeleten két-két szoba található, az emeleti részen a szobákhoz erkély tartozik.

2.: Épület: kb. 30 nm lakóterű kétszoba + konyha+ terasz áll rendelkezésünkre.

3.: Épület: Fürdőszoba, tároló, w.c., ez az épület téglából került megépítésre.

További kérdés esetén állok rendelkezésére!


100
Ház/lakás területe m2

569
Telekterület

6
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20220412

Ingatlan típusa

nyaralo

Ház/lakás területe

100 m2

Státusz

elado

Ár

17,200,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan