06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Rendezett telek, Dömsöd-Dab Duna közeli zsákutcájában, SAJÁT STÉGGEL!

Ha egy olyan telekre vágyik amelyet jelenlegi tulajdonosai nagy gonddal rendezgettek, akkor ez a hirdetés Önnek szól! Ez a 400 négyzetméteres terület kerítéssel körbekerített, termő gyümölcsfákkal és bokrokkal teleültetett, megkapó, fából készült melléképülettel és kerti zuhannyal nyűgözi le új tulajdonosát. A terület további, kiemelt jellemzője az egyenletes talaj,a bevezetett villany, a működő riasztóberendezés.
A közművek bevezetésének első lépései megtörténtek, a fúrt kút is használható. A 30%-os beépíthetőség 120 nm-es ház megépítését, elhelyezését jelenti. A lakóépület kialakításánál érdemes figyelembe venni a termő szilva-, almafák, valamint a naspolya-, málna-, mandula-, füge és egresbokrok elhelyezkedését.
A telek utcafronti hosszúsága 21 m. A talajvíz még 1.4 méternél sem jelentkezik.
Mindezek mellett a legnagyobb vonzereje a területnek az ide tartozó, normál állagú, saját papírokkal rendelkező SAJÁT STÉG! A telektől két utcára, kb. két percre a Dunán található. Környezete szintén rendezett, parkosított, parkolásra is alkalmas.
A főutcáról egyszerűen megközelíthető, minden fontos intézmény, kereskedelmi és egészségügyi szolgáltató a közelben van, akár gyalogosan is. Emiatt állandó lakhatás is alkalmas utcáról, építési telekről beszélünk. A telken található ingóságok – leszámítva a fából készült tárolót és árnyékszéket – a birtokba adás napjáig elszállításra kerülnek.

További információért kérem keressen!


400
Telekterület

Ingatlan azonosító

20210204

Ingatlan típusa

telek

Státusz

elado

Ár

9,300,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan