06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Ráckeve, Somlyó részén kínálunk eladásra egy 76 nm-es, téglanyaralót!

Ráckeve központjától 15 percnyi autóútra található, végig a Duna-parti úton. A csend és a nyugalom kedvelői számára kifejezetten ideális választás. Akár kikapcsolódásra, hétvégi házként, akár állandó lakhatásra is alkalmas. Az épület korszerűsítése megkezdődött: a részleges nyílászáró csere megtörtént, a fürdőszoba felújítása elkezdődött, az ehhez szükséges új, modern alapanyagok – burkolólapok, WC tartály – nagy része beszerzésre került, melyek a vételár részét képezik.

Tegyünk egy virtuális sétát az ingatlanban és az udvaron!
A főbejáraton belépve házunk mindhárom szintjét könnyen megközelíthetjük. Ez alatt azt értjük, hogy a pincerész-, a földszinti lakórész-, valamint az emeleti rész stabil belső feljárókon keresztül érhető el.

FÖLDSZINT: itt található fürdőszoba, konyha/étkező és egy nagyszoba mely méreteit és adottságait tekintve igény szerint, akár két szobára is alakítható.
EMELET: az emeletre érve 13 nm-es előtér fogad, mely gardrób kialakítására vagy dolgozó sarok létesítésére is alkalmas. Innen nyílik egy 20 nm-es, tágas, világos szoba.
PINCE: az egész épület alatt pince található, mely három részből áll. Van egy 24 nm-es, a főbejárat felől megközelíthető garázs. Ezen kívül található még két 25 nm-es tárolórész. Hasznosítási célok lehetnek: például mosókonyha kialakítása.
A tetőszerkezet stabil és palával borított.
Az udvaron – , mely 407 nm-es és óriás fenyőfák díszítik – , található egy 10 nm-es tégla tároló, mely tűzifatárolóként, szerszámosként is funkcionálhat.


76
Ház/lakás területe m2

470
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210126

Ingatlan típusa

nyaralo

Ház/lakás területe

76 m2

Státusz

elado

Ár

12,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan