06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Eladásra kínálunk egy akár életvitelszerűen is használható KÖVETLEN VÍZPARTI sajátstéges, nyaralót Ráckeve Angyali- sziget részén.

Ráckeve egyedi hangulatú település, sajátos adottságokkal, teljes infrastruktúrával. Gyermekeink bölcsödétől gimnáziumig neveli, szakrendelő, vendéglátóhelyek, gyógyfürdő, csónakos piac és rengeteg kulturális program minden korosztály számára ad kikapcsolódási lehetőséget.

Egy keveset a szigetről, a közösségről:

A közigazgatásilag Ráckevéhez tartozó Angyali-sziget a Ráckevei- Soroksági Duna-ág egyik lakott szigetként igazán különleges helynek számít.

50-es évek parcellázási hullámát követően szép lassan benépesült a város zajától és pörgésétől szabadulni vágyókkal.(Tulajdonosaink családjának tulajdonába is ekkor került a terület.) Mára pedig már az sem ritka, hogy a klasszikus víkendendezők mellett ,többen is álladó lakhelyül választják maguknak ezt a helyet. Az elzártságából kifolyólag a sziget meg tudta őrizni a természetközelségből fakadó vadregényességét. Ezzel együtt a bejutás körülményessége komoly féket is jelet a változás dinamikájában, nem épül olyan ütemben az infrastruktúra ,és bár egy-két flexnek  így is sikerül átjutnia a szigetre, mégsem jellemző az a klasszikus teleki nyüzsgés vagy dömping, amit nyaraló övezetben megszokhatunk. Megérkezve a szigetre az ember érzékelésében is mintha más fokozatba kapcsolna az idő. Amit nem sikerült elsőre behoznod magaddal, már nem is tűnik olyan fontosnak, hogy még egyszer fordulj érte.

Ezért is fontos tudni, hogy az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó. Modern újszerű bútokkal és korszerű gépekkel, klímával ellátva.

Igazi kihívás a szigeten építkezni vagy akár felújítatni,de ne aggódjon, itt  nem kell.

1981-ben épült ingatlan folyamatosan karban tartott és korszerűsített.70 négyzetméteres szigetet könyűszerkezetes panelekből  épült ingatlanhoz tartozik egy 20 négyzetméteres fedett terasz is. Elektromos hálózat 34A lett bővítve, mely föld kábelen érkezik. Belmagasságunk 270 cm így akár lakóház minősítést is megkaphatja, ha új tulajdonosa szeretné át minősítetni.

Háromszobás, konyha, nappali, étkező és fürdőből álló házhoz tartozik egy gyönyörűen gondozott 900m2 terület, ami KÖZVETLEN VIZPARTI saját 20m2 stéggel,(ahol akár csónakkal is kiköthetünk a víz mélysége 1,5 m), 30 m2 térburkolat árnyékolóval mely a tavalyi évben készült, valamint kerti tárolóval és igazi kuriózummal egy saját kis veremmel a telken. A tető az elmúlt években lett cserélve. Meleg vizet 120 literes villanybojler adja, fűtése klímával, olajradiátorral, sziesztával történik. Szennyvíz elvezetéséről csatornarendszer gondoskodik.

És még egy extra. mely nem minden ingatlanhoz tartozik! A szembe parton, azaz a Kiskunlacházi oldalon egy saját lejáró és csónak kikötő is benne van a vételárban.

Nem kell attól tartani ,hogy nincs segítség, ha bajban vagyunk hiszen több szomszéd is állandó lakos.Segítőkészség, barátság, egyedi összetartozás jellemzi a szigetlakó közösséget.

További kérdés esetén hívjon bizalommal.

 


70
Ház/lakás területe m2

900
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210920

Ingatlan típusa

nyaralo

Ház/lakás területe

70 m2

Építés éve

1981

Státusz

elado

Ár

35,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan