Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Budapesttől alig 40 km-re, Csepel sziget déli részén van egy csodás Duna parti kisváros, Ráckeve.

Azon belül is egyik legszebb részén szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi kétlakrészes, dupla komfortos családi házat, melyet most akciónk keretein belül rendkívül kedvező áron kínálunk eladásra!

Dunától mindössze 150 méter távolságra. Két lakrészes családi ház kapott helyett.

Az ingatlan két mérőóraállas van felszerelve, így akár befektetésnek is kiváló. Albérlet szempontjából és a könnyebb elszámolás végett. Az ingatlan jelenleg is bére van adva, rezsi nagyon kedvező. Amennyiben befektetés céljából kívánja megvásárolni, bérlőink szíves -örömest maradnak, akár hosszútávon is.

A terasz beépítésével a ház lakóterét 100-120 nm növelhetjük. Ennek kivitelezése, illetve az árajánlatok “begyűjtése” folyamatban. Amenyiben ezt az opciót választja, erre is van megoldás.

Közelben buszmegálló, közértek sétatávolságra is elérhetőek. Szerdán és szombatonként helyi őstermelők és kiskereskedők árusítják portékáikat, a Ráckevei csónakos piacon. Az évek során Ráckeve egyik főbb látványoságaként nőte ki maga. A város látványoságai közé tartozik a Kerekzátony sziget is, mely az ingatlannal szemben, a Duna túl oldalán található. A szigetet csak hajóval vagy csónakkal lehet megközelíteni. Épp ezért az autók zajától és szennyeződéseitől elszeparált mikrokörnyezet megőrizte természetességet. Csodás kiránduló helyeink egyike. Melegvizű strandjaink és fürdőnk is szívesen várják az itt lakók vagy nyaralók látogatását. Termál vizes fürdők, illetve látványos- élvezetes szauna programokkal várják szeretettel a Aqalandba érkező gyógyulni, piheni vágyó vendégeket. Szintén pár méter távolságra a Szulai Tó, gyönyörű látványa városunk egyik legszebb látnivalói közé tartozik. Télen gyermekink kedvenc korcsolyázó helyszíne. A Duna túl oldalán a Vadkacsa szabadstrand található, nyári rendezvények- koncertek helyszíne, ahol kialakításra került a környéken, illetve oda látogatók kikapcsolódási lehetőségei. Kiváló éttermeink és vendéglátóhelyeink szintén örömmel és várják a betévedő vendégeket. A Város télen- nyáron kiváló programok helyszíne. Ráckevén úgy érzheti, mintha nyaralva élne.
Közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta és minden, amire egy család számára szükség lehet.
Tömeg közlekedéssel a fővárost könnyen érhetjük el, akár Hévvel vagy az óránként induló Volán busszal. Autóval több útvonalon is lehetséges.
Az 750 nm területű telken több termő gyümölcsfa található, kiválóan alkalmas akár hobbi kertészkedésre. Tárolásra alkalmas melléképületek is helyett kaptak.
Az ingatlan jelenleg 66 nm-s lakótérrel rendelkezik ( +teraszok), melyek teljesen külön használhatóak, ahogy most is. A kétlakrészt kisebb átalakítással egybe lehet nyitni. Mindkét lakrész előtt fedett terasz. A két terasz beépítéssel növelhető a lakrész és egybenyitható a két lakás.
Jelenlegi kialakítása: Fedett teraszról amerikai konyhás nappaliba érkezünk, innen nyílik a hálószoba, kádas fürdőszoba és a külön illemhelyiség. A két lakás egymás tükörképe.
Az átalakítást követően könnyen elérhető a 100-120 nm-s lakótér is akár, amennyiben Önnek nagyobb lakótérre lenne szüksége vagy egybe szeretné nyitni a két lakást, erre is van lehetőség. Generálkivitelező partnereink, rövid határidőn belül elkészítik Önnek az árajánlatot, illetve az esetleges munkálatokat garanciálisan- rövidhatáridővel- legjobb minőségben elvégzik.
Innentől kezdve csak a képzelet szabhat határt, a telek 30 % beépíthető, további bővítési építési lehetőségek Ráckeve egyik legszebb utcájában.
Az ingatlan per és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. Megtekintése bármikor lehetséges. További információ esetén állok rendelkezésére.


750
Telekterület

Ingatlan azonosító

2023.04.12

Ingatlan típusa

csaladi haz

Státusz

elado

Ár

29,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan