06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi családi házat.

Az ingatlan a 80’s évek vége felé épült egy 930 nm területű telekre. A folyamatos karbantartás mellett 2019-ben jelentősebb felújításon ment keresztül. Pl.: A földszinti fürdőszoba és a fűtésrendszer teljes felújítása megtörtént. (Új kondenzációs kazán, új vezetékek és radiátorok kerültek elhelyezésre). A nyílászárók egy-két ablak kivételével cseréje is megtörtént. Dryvit szigetelést kapott. Elektromos kapunyitóval ellátott.

A telek rendezett, funkcionális, szép növényzet díszíti. A bejáratott hangulatos terasz felől közelítjük meg, a házzal egybe épült garázsban egy autó számára kényelmes parkolási lehetőség

Az ingatlan elrendezése:

Amerikai konyhás nappaliba érkezünk, a konyhához kamra tartozik, az emeletre vezető lépcső alatt tárolásra alkalmas rész került kialakításra. Egy nagyobb hálószoba és a kádas fürdőszoba is itt kapott helyett.

Az emeleten a két hálószobát egy közlekedő köt össze, ahol található egy faltól falig beépített gardrób, zuhanyzós fürdőszoba és külön w.c., a nagyobbik hálószoba erkély kapcsolatos.

Az ingatlan elhelyezkedése:

Központól kb.: 10-15 perc séta távolságra. Óvodák, üzletek illetve a buszmegálló is séta távolágra érhető el. Az utca rendezett, kulturált szomszédság jellemzi, kertvárosias hangulat.

Amennyiben felkelltette érdeklődését, hívjon minket, akár hétvégén is. Előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető az ingatlan


100
Ház/lakás területe m2

930
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210705

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

100 m2

Építés éve

1988

Státusz

elado

Ár

43,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve belvárosában Dunától pár méterre!