Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi KÖZVETLEN VÍZPARTI, SAJÁT STÉGES családi házat.

 

Az ingatlan Ráckeve egyik legszebb részén a Fanyilasban helyezkedik el egy 476 nm területű KÖZVETLEN VÍZPARTI telken!

Az ingatlanhoz saját stég tartozik.

Ráckeve kiemelt övezetnek számít a Duna mellett. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc: a Fanyilas közvetlen környéke, ahol valóban a kertünk végében a folyó.

Autóba pattanva mindössze pár percre fekszik a belvárostól.

Ebben a miliőben található új otthona, mely olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja.

De lépjük beljebb:

A ház alatt szuterén rész lett kialakítva (50nm), ezen kívül a kétszintes lakótér igazi otthonként tud funkcionálni, akár kisgyermekes családok vagy nyugdíjasok számára.

A földszinten kialakításra került a panorámás nappali, mely terasz kapcsolatos, előszoba, fürdőszoba, és a tágas konyha + étkező. Az emeleten egy közlekedő köti össze a helyiségeket, ahol három hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyett.

 

Amennyiben szeretné megtekinteni ebben a csodás környezetben elhelyezkedő családi házat, keressen bizalommal. További kérdés esetén állok rendelkezésére.

 

 

 


90
Ház/lakás területe m2

476
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20220110

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

90 m2

Státusz

elado

Ár

89,900,000Ft