Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Gyönyörű Dunaparti „kisvárosunkban” Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi kivételes “Gyöngyszemet”!

Az ingatlan 150 méter távolságra a Ráckevei-Soroksári Duna partján helyezkedik el. Ráckeve egyik legszebb részén a Fanyilasban.

Mindig mozgásban álló városi életmód, aktív sportos időtöltés vagy feltöltődés a lélegzetelállító Duna-parton? Igen, ez mind lehetséges itt!!!

A környezeti adottságok inspirálta építészetével, fenntartható megoldásaival, napfényes otthonnal, páratlan életstílust biztosít az itt élőknek vagy nyaralóknak.
Itt találkozik a pezsgő Város, a bensőséges Otthon és a festői Vízpart hármasa.

Ráckeve kiemelt övezetnek számít a Duna mellett. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc: a Fanyilas közvetlen környéke, ahol valóban a kertünk – utcánk végében a folyó.

Prémium minőség, egyedi környezet, nagy természetes terek, hajózási és csónakázási lehetőség, esti séták a Duna-parti sétányon, horgászás – pecázás, vacsora a saját teraszon, vagy akár a saját kinti konyhájában.
A helyszín – autóba pattanva – mindössze pár percre fekszik a belvárostól.
Ebben a miliőben várja az Ön otthona, mely olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja.
Az ingatlan jelenlegi formáját és minőségét az idei évben érte el. Tulajdonosai három éve kezdték a felújítást és a bővítést. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa nemközileg elismert szakember a szakmájában, mely a lakberendezés, illetve a felújítás. Több referencia munkája is rendelkezésünkre áll, illetve elégedett ügyfelei.
Hangulatos, világos és élhető terek, úgy kint, mint bent!
A ház előtti kert, kiüllő, tároló. Hátsó kert felé haladva (az intim- privátrészt megőrizve), minden négyzetméterre gondosan megtervezve készült, ugyancsak a benti helyiségeket tekintve. A házon és a ház körüli munkálatok folyamatos felügyelet mellett történtek.
Elrendezése:
Fedett teraszról a tágas konyhába (jól felszerelt, gépesített) érkezünk, az előszoba rejtve lett egy faltól- falig egyedileg készített tolóajtóval. A fürdőszoba is kapott helyett és a külön helyiségben található illemhely is. Tovább haladva a ház központi része, a nappali. A tágas belvilágnak köszönhetően, illetve a nyílászárók elhelyezésének is. Egyedi hangulatot ad. Innen lehet az emeletre feljutni, ahol két félszoba került kialakításra, illetve a földszinten a szülői háló, melyez egy nagyobb méretű, egyedi készítésű gardrób szoba csatlakozik. A praktikumok itt is megfigyelhetőek, érezhetők. A nappaliból a nyárikonyha irányába is kitudunk menni, és a gardrób szobán keresztül a hátsókertbe is. A nyárikonyha egy jól felszerelt, gépiesített konyhát rejt, ahol akár nagyobb társaságot is vendégül láthatunk.
A hátsókertben többek közt egy kerti kiüllő és két tároló helyiség került kialakításra.
További kérdés esetén állok rendelkezésére.


100
Ház/lakás területe m2

560
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

202

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

100 m2

Státusz

elado

Ár

83,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve, Központban Eladó családi ház