Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlok figyelmébe egy igaz “Ritkaságot”! Ráckeve kertvárosi részén 1225 m2 területű telken elhelyezkedő 195 m2 lakótérrel rendelkező TELJESEN ÚJ családi házat szeretnék a figyelmébe ajánlani.
Az egyik legkorszerűbb építési technológiával épült. Mely a mai 2019 –s követelményeknek megfelelően (túlbiztosított- energiatakarékos passzívház), hogy mit is jelent ez? Az építési folyamatok természetesen végig dokumentálva, így Ön is meggyőződhet róla, hogy az ingatlan saját részre épült, ezért is van az, hogy itt tényleg mindenből a legjobbat használták.
Pár szó az épület felszereltségéről: -Vaillant hővisszanyerős központi szellőztető rendszerrel rendelkezik. -Vaillant klíma- szellőztetőrendszer segítségének köszönhetően az egész házat ellátja. -Központi porszívó. -Padlófűtés – 35 kw kombi kondenzációs kazán + 100 literes meleg víztárolóval kiegészítve. -Téli időszakban 5-6 m3 Gáz / napi fogyasztás. -3 rétegű nyílászárók- Redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. -Teljes ház riasztórendszerrel kiépítve, ellátva. -Fűtése gázcirkó kazánnal megoldott, a nappanelekhez és a villanykazánhoz az elektromos rendszer előkészítve.
Az ingatlan elrendezése: Előtérbe érkezünk, majd tovább haladva 3 hálószoba, fürdőszoba, gépház, mosókonyha, külön w.c. kamra, szülői hálószoba,(melyben külön fürdőszoba és gardrób kapott helyet). A ház központi része a konyha (11nm) + étkező (9 nm) és a nappali-(31nm). Ezen kívül kialakításra került még egy közösségitér- nappali 34 nm-n, itt lett kialakítvaa a társalkodó illetve a hobbi tevékenységekhez szükséges eszközök, mint pl. kondigépek is itt kerültek elhelyezésre. Az egész ház miliőjét megkoronázza a 62 nm-s fedett terasz, mely igény esetén téliesíthető- így télen-, nyáron élvezhető. Többek között jakuzzi, komplett konyha került beépítésre, hogy az ott lakók minden kényelmi igényét kielégítse. A terasz teljes mértékben alkalmas, akár kisebb rendezvények helyszínére is, ahogy már többször is sor került rá.
Az egész ingatlant tágas és világos terek jellemzik. Amennyiben egy maximálisan jól megépített és felszerelt, új és kész házat keress, akkor ezt látni kell. Jöjjön, nézzük meg együtt, várjuk hívását! Az ingatlan irányára: 95 M. ft. További kérdés esetén állunk rendelkezésére.


195
Ház/lakás területe m2

1220
Telekterület

6
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20220114

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

195 m2

Státusz

elado

Ár

95,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan