06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlok figyelmébe egy „exclusive” minden igényt kielégítő családi házat!

Az ingatlan Ráckeve belvárosától illetve a Dunától pár perces séta távolságra található. Bölcsőde, óvodák, iskolák, gimnázium, boltok, üzletek, orvosirendelő, gyógyszertár, buszmegálló… mind gyalogosan is elérhető. A Ráckevei piac úgyszintén, méltán említhető Ráckeve nevezetességei közé. Szerda és szombati napokon javarészt helyitermelők árulják portékájukat a „csónakos” piacon. Amennyiben kikapcsolódni vágyna, akkor is akad választási lehetőség: Strandjaink, Gyógyvizes thermál fürdőnk, éttermeink várják szeretettel.

Az 1596 nm területű saroktelken elhelyezkedő 3 szintes családi ház egyedi elgondolás alapján készült saját része. Itt minden megtalálható, melyre egy vagy két család számára szükség lehet. Ahogy beérünk a telekre, hátra hagyva a mindennapok zaját, az az érzésünk támad, hogy saját „kis ”birtokunkra érkeztünk.
Miért is mondom ezt?
Amennyiben saját vállalkozást szeretne otthonról működtetni vagy üzemelni, itt lehetséges.
Sőt!!! A lehetőség az Ön kezében van.
A telken több melléképület kapott helyett, melyek jelenleg műhelyként funkcionálnak illetve tárolási szerepet töltenek be.
Többek közt a gyerekeknek saját játszóterük van, ami mellett jutott hely a medencének is.

Na, de lépjünk beljebb:
A háromszintes épület alsószintje három szerepet is betölt. Itt található egy teljesen külön bejárattal rendelkező iroda (rendelő), vizesblokkal, tároló és a gépház is itt kapott helyett. A gépházban található a ház teljes gépészete: Fűtés- Több féle kazánnal lehetséges. (Vegyestüzelésű, gáz, elektromos).
Az ingatlan kb.10-11 kw. teljesítményű napkollektorokkal felszerelt. Így az egész ház elektromos ellátása biztosítva ez által, sőt a fűtésbe is besegít.
A ház földszinti része magával ragadó hangulata és stílusa végig kísér a ház további részein.
A 23 nm-s fedett, beépített mediterrán stílusú teraszra érkezünk, annyit mondok, a képek magukért beszélnek.
Innen az előtérbe és az amerikai konyhás nappaliba érkezünk. A földszinti rész hasznos lakótere 100 nm, két nagyobb méretű szoba és egy tágas fürdőszoba is helyett kapott. Jelenleg az egyik szoba (19 nm) dolgozószobaként funkcionál, a másik pedig (13,88 nm)egy részt gardrób, másrészt pedig fitnesz, hobby szobaként van használatban. Az alsó szintre belső lépcsőn tudunk lemenni, ami kényelmes és masszív.
Ugyancsak az emeletre egy kényelmes lépcső vezet fel, ahol közlekedőből három tágas hálószoba és egy gyönyörű fürdőszoba nyílik. A két utcafronti háló erkély kapcsolatos.
EXTRÁK:
A ház klimatízált, két db. fúrt áll rendelkezésünkre, kiépített riasztórendszer, az egész házban padlófűtés, öntöző rendszer, központi porszívó, 3 fázis, ipari áram.


160
Ház/lakás területe m2

1569
Telekterület

5
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210301

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

160 m2

Státusz

elado

Ár

84,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan