06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlok figyelmébe egy „exclusive” minden igényt kielégítő családi házat!

Az ingatlan Ráckeve belvárosától illetve a Dunától pár perces távolságra található. Bölcsőde, óvodák, iskolák, gimnázium, boltok, üzletek, orvosirendelő, gyógyszertár, buszmegálló… mind gyalogosan is elérhető. A Ráckevei piac úgyszintén, méltán említhető Ráckeve nevezetességei közé. Szerda és szombati napokon javarészt helyitermelők árulják portékájukat a „csónakos” piacon. Amennyiben kikapcsolódni vágyna, akkor is akad választási lehetőség: Strandjaink, Gyógyvizes thermál fürdőnk, éttermeink várják szeretettel.
Ahogy beérünk a telekre, hátra hagyva a mindennapok zaját, az az érzésünk támad, hogy saját „kis ”birtokunkra érkeztünk.
Miért is mondom ezt?
Amennyiben saját vállalkozást szeretne otthonról működtetni vagy üzemelni, itt lehetséges.
Sőt!!! A lehetőség az Ön kezében van.
A telken több melléképület kapott helyett, melyek jelenleg műhelyként (plusz egy iroda), funkcionálnak illetve tárolási szerepet töltenek be.

Az ingatlan saját részre épült- szépült, mindvégig a minőségre törekedtek.
A 2480 nm területű telek két bejárattal rendelkezik, külön elkerített telekrész került kialakításra. Ahol jelenleg is megoldható, hogy akár saját vállalkozását innen üzemelje. Egy 110 nm-s csarnok és a hozzátartozó raktár illetve irodaépület (54 nm) tartozik hozzá.
A ház illetve a hozzá tartozó telekrész kiépített riasztórendszerrel és “alkony” lámpákkal felszerelt.

A 204 nm-s ingatlan elrendezése:
Előtérbe érkezünk, innen nyílik a vendégmosdó, majd tovább haladva jobbra az étkező, majd három külön nyíló hálószoba + gardróbszoba, szemben a mosókonyha és a fürdőszoba. Balra pedig a gyönyörűen és ízlésesen kialakított hatalmas konyha- közvetlen terasz kapcsolattal.
A térkövezet rész öleli körbe a házat, emelet a tágas fedett terasz télen-nyáron kényelmes kikapcsolódási lehetőséget biztosít az ott élőknek.
A fűtött garázs egybe épült a házzal igény esetén plusz hálószobaként használható.

Az épület hűtése és fűtése ipari klímákkal illetve elektromos kazánnal megoldott. A nyílászárókon elektromos redőny található.
Mediterrán stílusának köszönhetően és tágas tereinek igazán barátságos otthon lehet az új lakói számára is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését keressen bátran, akár hétvégén is.


204
Ház/lakás területe m2

2480
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20211108

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

204 m2

Építés éve

2017

Státusz

elado

Ár

79,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan