06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Ráckevei ranch, városszéli nyugalomban!

Ha igazi csendre és természetközelségre vágyik, ahol a szomszédok főként növények, akkor ez az ingatlan tetszeni fog Önnek. A város újtelepi részének határában, könnyen megközelíthető helyen, az Árpád hídtól 10 percre (autóval) tekintélyes, 2120 m2-es telekkel kínálunk eladásra egy család ház funkcióval bíró gazdasági épületként nyilvántartott ingatlant. (Az ingatlan átminősítésének folyamata el van indítva.)
A lakott területhez közel, mégis szeparáltan, mezőgazdasági földterületek közvetlen szomszédságában található. Az ingatlanhoz egy járható földút vezet. Elektromos tolókapun keresztül lépünk be a füves udvarra.

Az 1990-es években épült, de jelenlegi tulajdonosai azóta több állagmegóvási és bővítési munkálatokat végeztek az ingatlanon. A falak B30-as téglából épültek, a bővítéshez 20-as Ytong téglát használtak. A tetőszerkezet stabil, a korszerűsítési munkálatok során 2011-ben a tetőszigetelés is elkészült. A villanyvezetékek és a vízcsövek teljes cseréje is megtörtént és új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az elektromos redőny technikai háttere ki van építve. A melegvizet egy 150 literes bojler, a hűtés-fűtést két klímaberendezés, míg a fűtést villanykályha és vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

Nézzük az egyes szintek elrendezését!
A földszinten egy előtérből közvetlenül nyílik a tágas nappali, melyből a többi helyiséget is közvetlenül megközelíthetjük: konyha + étkező, hálószoba, sarokkádas fürdőszoba.
Az emeletre kényelmes falépcső vezet, ahol három hálószoba és egy tároló található.
Szuterén: a ház teljesen alápincézett, száraz, talajvíztől és csapadékvíztől mentes. Tárolásra, növények átteleltetésére, barkácsolásra is tökéletesen alkalmas.
Terasz: szintén a hozzáépítés eredménye egy 60 nm-es, egyedi méretekkel és adottságokkal rendelkező terasz. A hátsó kertre néz, tehát fedett részen tudunk a szabadban tartózkodni és élvezni a kertes ház előnyeit.

A terület füvesített, a kert rendezett, gyümölcsfákkal beültetett. Termő alma, körte, szilva, birs és diófa gondoskodik a bőséges gyümölcshozamról. A terület veteményezésre, gazdálkodásra is alkalmas amellett, hogy trambulin, hinta, homokozó is bőven elfér. A locsolás fúrt kút segítségével történhet.
A vételár részét képezi egy új,fémből készült mobilgarázs is.

Tehát jó áron, csendes helyen, nagy telekkel, gazdálkodásra is alkalmas családi ház, természetet és kertészkedést kedvelők számára.


110
Ház/lakás területe m2

2120
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210302

Ingatlan típusa

mezogazdasagi terulet

Ház/lakás területe

110 m2

Státusz

elado

Ár

25,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan