06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén került újabb „Gyöngyszem” eladó sorba.
Az ingatlan Ráckeve Somlyói részén helyezkedik el, Dunától kb. 50 méter távolságra, igazán festői környezetben. A 850 nm területű parkosított telken elhelyezkedő kétszintes ház eredetileg 2011- ben épült, majd ezt követően 2015-ben teljesen újjá épült. Az ingatlanhoz saját STÉG tartozik.
Az ingatlan elrendezése: Kertre néző fedett teraszról jutunk a nappaliba ahonnan a földszinti helyiségek nyílnak: Konyha, fürdőszoba, kamra.
Az emeleten közlekedőbe érkezünk, ahonnan egy kisebb szoba, a fürdőszoba és a nagyobb méretű, erkélyes hálószoba nyílik. Igény esetén ebből kettő kialakítható.
A telek beton kerítéssel körbe kerített és sövénnyel illetve több örökzöld növénnyel körbe ültetve. Telken belül kerti sütögető rész, jakuzzi, sziklakert, tároló, 4 kocsi beállására elegendő hely, mely térkővel van lerakva. Kovácsoltvas úszó kapu. Az ott lakók biztonságáról kiépített kamera rendszer és riasztó rendszer gondoskodik.
Mindkét szinten 17,5 nm terasz.

Ha szeretnék megnézni ezt páratlanul szépen kivitelezett, kialakított álom otthont, akkor hívjon bátran, mert élőben még szebb, mint a képeken!
Még egy pár apróság: Külső, belső szigetelés. Hőszivattyús klímák, kandalló, automata öntözőrendszer, jakuzzi…

További kérdés esetén állok rendelkezésükre.


105
Ház/lakás területe m2

805
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210226

Ingatlan típusa

nyaralo

Ház/lakás területe

105 m2

Státusz

elado

Ár

44,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan