06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Ráckeve újtelei részén kínálunk eladásra egy teljesen újjáépült házat!

A 70 négyzetméteres három szobás ingatlan 1446 négyzetméter nagyságú telken helyezkedik el, melyet jelenlegi tulajdonos térkövezett kocsi beállóval, új kerítéssel és egy 28 négyzetméteres fedett terasszal minőségi anyagokból az idei évben teljesen újjáépített.

Telken helyett kapott még egy külön álló pince is a telek hátuljában lévő saját kis” erdők”, és örökzöldek még inkább a nyugalmat és természet közelséget árasztják, az amúgy sem forgalmas részen. Itt a nyugalom és madárcsicsergés garantált.

Ráckeve közkedvelt újtelepi részén található az ingatlan,1 -2 perces séta távolságra a közértől, óvodától, strandtól.

Belváros is könnyen akár gyalogosan, kerékpárral vagy autóval is elérhető,(bölcsőde, iskolák, óvodák, gimnázium, szakrendelő, bevásárló központok) és méltán híres csónakos piac melyen javarészt helyi termelők árulják portékájukat szerdán és szombaton, gyógyvizes termálfürdőnk és éttermeink valamint kulturális programjaink is minden korosztály számara ad lehetőséget a kikapcsolódásra.

Ha még nem látogatott el hozzánk, tegye meg! Megéri!

De most térjünk vissza az ingatlanhoz:

30-as téglából épült, zsindely tetővel borított, drivity szigetelt, műanyag nyílászárós, redőnyös, infrafűtéses és klímás.

Elrendezését tekintve: fedett teraszról a konyha-étkező részbe jutunk tovább haladva kényelmes közlekedőn érjük el a három szobát, fürdőszobát és külön helységben lévő mosdónkat.

További kérdés vagy megtekintésért keressen bizalommal!


70
Ház/lakás területe m2

1446
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210715

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

70 m2

Státusz

elado

Ár

49,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan