06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Duna parti kisvárosunk, közkedvelt Újtelepi részén ajánlom figyelmébe az alábbi családi házat.
Az ingatlan egyedi tervezés alapján saját részre épült 2006-ban, az akkori követelményeknek megfelelő minőségben. A három szintes épület és a gondosan megtervezet kert részen kívül is maradt szabad rész, mely jelenleg szabadidős tevékenységeknek ad helyett.
Az egész ház alá pincézett, itt kialakításra került többek között egy garázs, műhely, mosókonyha és maradt hely a tárolandó holmiknak is.
Földszinti elrendezés: Előérbe érkezünk, innen a fürdőszoba, külön w.c. és a nappali nyílik. Tovább haladva a konyhába és az étkezőbe érkezünk.
Az emeleti részen három nagyobb méretű hálószoba került kialakításra és egy tágas fürdőszoba. Az emeleti fürdőszoba befejezése már az új tulajdonos igényei szerint kerülnek befejezésre.
A három szintes családiház minden szintjét egy szép és kényelmes lépcső köti össze. Az ingatlan hangulatát nagyban emeli az egyedi tervezésű és minőségi nyílászárók. Az egész ház kialakításakor különös figyelmet fordítottak a terek „megóvására”, így nyerte el a mostani letisztult, tágas és világos formáját.
Az ingatlan 2006 legszebb házának díját elnyert családiház mintája szerint készült. Jelenlegi állapota kiváló.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


156
Ház/lakás területe m2

703
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210210

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

156 m2

Építés éve

2006

Státusz

elado

Ár

62,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan