06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Kiskunlacházi Duna parton, takaros téglaház, pompás udvarral, extrákkal!

Kiskunlacháza és Ráckeve közötti üdülő részen, Dunától 50 méterre, azaz a folyó és az óriás part menti fák közelében, aszfaltos utcában található ez az állandó lakhatásra is alkalmas, nett hétvégi ház. Az utcáról nézve takaros, rendezett udvart látunk, mely egy két utcára nyíló, 596 nm-es telek kezdete.

Ha alaposan szemrevételezzük a kinti területet, több olyan részletet is felfedezhetünk, mely az itt élők gondosságát, a telek rendezettségét mutatja és dicséri. Minden tároló jellegű építmény tökéletes épségben és esztétikailag is rendben vannak. A bejárattól balra egy kerékpár tároló található, melynek még a padlója is csempézett. Tovább haladva a garázslejáró mellett láthatjuk a locsolásra alkalmas fúrt kutat, kerti csapos kivitelezéssel.
A ház mögötti részre érve egy kivételes kert tárul a szemünk elé. Rendszeresen karbantartott, jó területkihasználással kialakított elemek színesítik a kertben rejlő lehetőségeket. A pihenés és a hasznos tevékenységek folytatása nem zárják ki egymást. Két magas ágyásban veteményezhetünk, egy komposztálóban tárolhatjuk a kerti-, és a zöld konyhai hulladékot. A nagy kiterjedésű füves terület mellett stabil burkolat adhat helyet a kerti sütögetőnek. Több termő gyümölcsfa és bokor biztosítja a bőséges gyümölcsellátást, mint például szilvafa és mogyoróbokor. A különböző díszfák, cserjék, rózsalugas természetközeli életérzést, nyugodt pihenést biztosítanak.

Nézzük a ház adottságait!
Az ingatlan összközműves, ezen belül kétféle fűtés áll rendelkezésre. Egy gázkazán fűti jelenleg a házat, de a vegyestüzelésű kazán is bármikor beüzemelhető. A kétszintes ház téglából épült és teljesen alápincézett. A földszint 33 nm, a földszinti terasz 9 nm, az emelet 33 nm, így összesen 75 nm hasznos alapterületű lakóházról beszélünk. Elrendezését tekintve az előszobába belépve balra található a konyha, jobbra egy WC és egy fürdőszoba, tovább haladva a nappaliba érkezünk. A nappaliból nyílik a terasz. A földszinti nyílászárók új állapotú műanyag ajtók és ablakok. A nappali jobb oldalán vezet fel a kényelmes, fém/fa szerkezetű kényelmes lépcső. A lépcsőfordulóból balra nyílik egy fürdőszoba, szemben található egy gardrób szoba, jobbra egy hálószoba. A burkolatok, falak, festés állaga, állapota kiváló. Az emeleti részen a nyílászárók fából vannak.

A ház teljes területe alatt egy igényesen kialakított szuterén található. Itt nem egy klasszikus pince funkció jellegzetességeit látjuk, hiszen a burkolatok, a kialakítás, a bárpult kellemes bázisa lehet a társasági életnek. A fűtést villanypanel biztosítja. Ebből a helyiségből tovább lépve egy nagyobb részbe érünk, ahol a gépkocsink mellett az egyéb dolgainkat is tárolhatjuk. Az itt található házi vízmű is segíti a víz folyamatos biztosítását.

Az ingatlanban jelenleg laknak, de vásárlás esetén rövid időn belül átadásra kerülhet. Adottságai miatt életvitelszerű lakhatás is elképzelhető.
Várjuk jelentkezésüket, érdemes megnézni, remek lehetőség ha nyugalomra, rendezett és jól kialakított terekre és a Duna közelségére vágynak.


75
Ház/lakás területe m2

596
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210215

Ingatlan típusa

hetvegi haz

Ház/lakás területe

75 m2

Státusz

elado

Ár

28,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


mezogazdasagi terulet

Szigetcsépen erdő eladó!