Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Ráckeve közvetlen szomszédságában Szigetbecsén ajánlok figyelmébe egy három szintes családi házat, mely sok lehetőséget tartogat még az új tulajdonosok számára.
Az 1300 nm területű teleken elhelyezkedő családi ház, akár több generáció együtt élésére is alkalmas. Az egész ház alatt jó állapotú szuterén, melyben három részre osztható: Garázs, kazánház, nagy méretű konyha. Jelenleg az ingatlan földszinti része van használatban, de a ház tetőtér része beépíthető (villany és víz kiállás adott). A tetőtér, illetve a szuterén kívülről és belülről is megközelíthető. Az ingatlan földszinti része nettó 100 nm, jelenleg három hálószoba, fürdőszoba, külön w.c., konyha-étkező, kamra, előtér és társalkodóként funkcionál. Két bejárattal rendelkezik, nagy terasszal és szélfogóval.
Az ingatlan a 80’s évek vége felé téglából épült, folyamatos karbantartás mellett pár évvel ezelőtt szigetelést kapott, illetve külső színt. Fűtése többféleképpen megoldott: Két kazán áll rendelkezésünkre gázkazán, illetve vegyestüzelésű. Ezen kívül 3 db gázkonvektor biztosítja az ott lakók hőérzetét. Öntözésben a fúrt kút nyújt segítséget. A telek akár gazdálkodásra is alkalmas.
A telken autóbeállási lehetőség, illetve tárolásra alkalmas melléképületek is találhatóak. Közelben buszmegálló, boltok, óvoda, iskola megtalálható.
Mivel a gyerekek „kirepültek”, előzetes értékegyeztetéssel kisebb ingatlan beszámítása lehetséges a környéken: Szigetbecse, Ráckeve, Lórév, Kiskunlacháza …


100
Ház/lakás területe m2

1300
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20220312

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

100 m2

Státusz

elado

Ár

49,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve, Központban Eladó családi ház