06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.

Központi elhelyezkedését tekintve, bátran ajánlom bármilyen korosztály számára. Hiszen a piac, az orvosi rendelők, üzletek és boltok, buszmegálló, Duna part mind- mind egy-két perces séta távolságra érhetőek el.

Na, de lépjünk beljebb! Miután a kétszárnyas kapu kinyílik, már elénk is tárul a két lakrészből álló családi ház. Eredetileg a jelenleg hálószobákból álló épület került megépítésre, majd ezt követően a konyha és a fürdőszobából álló házrész. A házzal egybe épült egy tároló helyiség is. Az épületen kívül kisebb melléképületek találhatóak a telken, melyek tárolási szerepet töltenek be.
Ingatlan elrendezése: A jobb oldali épületben három hálószoba és egy w.c. kézmosóval található, a bal oldaliban pedig konyha, fürdőszoba és egy kamra került kialakításra. A két épületet térkövezet kertrész köti össze.

Folyamatos karbantartás mellet kb. 10 éve került sor a fürdőszoba és a w.c. felújítására, villanyvezetékek részben lettek kicserélve. Az ingatlan fűtése gázkonvektorokkal megoldott illetve az elektromos hőtároló kályhák is megmaradtak (ipari árammal rendelkezik).

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


70
Ház/lakás területe m2

250
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201029

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

70 m2

Státusz

elado

Ár

17,990,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


mezogazdasagi terulet

Ráckevei ranch, városszéli nyugalomban!