06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna part kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelméébe az alábbi ritka jó adottságokkal rendelkező családi házat.

Az ingatlan Ráckeve központjához közel helyezkedik el, Dunától pár lépés távolságra. Közelben buszmegálló és különböző üzletek találhatóak.
A 836 nm területű telken két épület helyezkedik el. A főépület, mely kívülről tekintve megőrizte eredeti tornácos „formáját”, belül teljesen újjáépült. Minden vezeték, burkolat, nyílászárók, fűtőtestek…. teljes cseréje megtörtént. A 110 nm lakótér két generáció számára is élhető otthont tud biztosítani.
Az épület helyiségei: Két bejárattal rendelkezik, együtt és külön is használható a lakóingatlan.
Előtérbe érkezünk, jobbra egy 16 nm-s hálószoba, szemben egy kádas fürdőszoba, balra pedig a konyha és étkező 17 nm-n, ezen kívül még egy 14 m2-s hálószoba is rendelkezésünkre áll.
A másik bejárat felől az amerikai konyhás nappaliba jutunk, melyből nyílnak a további helyiségek. Két hálószoba, gardrób és a fürdőszoba.
Ezen kívül az ingatlan egy jó állapotú boros pincével is rendelkezik, a padlásteret pedig tárolásra igénybe tudjuk venni.

A telken, ahogy említettem helyett kapott egy teljesen külön álló épület, mely akár bérbeadható, vagy esetleg otthonról végezhető vállalkozásnak is megfelelő lehet.
A 70 nm lakótérrel rendelkező ingatlan úgyszintén teljesen újszerű- kitűnő állapotnak örvend. Az épülethez egy 16 nm-s fedett terasz kapcsolódik, Két nagyobb méretű hálószobával (14 és 12 nm), amerikai konyhás nappalival (20 nm) és egy fürdőszobával rendelkezik.
Az ingatlan ár értékarányát tekintve a jelenlegi piacon rendkívül kedvezőnek mondható. Adottságait illetve elhelyezkedését tekintve is.
Befektetés céljából is jó választás lehet, hiszen így három lakást is bérbe tud adni, melyekre igen nagy az igény Ráckevén.

Az ingatlan per/tehermentes, azonnal birtokba vehető.


180
Ház/lakás területe m2

836
Telekterület

5
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201216a

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

180 m2

Státusz

elado

Ár

46,900,000Ft

További jellemzők

N

.Csatorna

N

.Gáz

N

.Villany

N

.Víz

N

Alacsony fenntartás

N

Amerikai konyha

N

Csendes

N

Jó közlekedés

N

Kertkapcsolat

N

Közeli belváros

N

Külön fürdő és wc

N

Pince

N

Saját tároló

N

Terasz

N

Zöld övezet


Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan