06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

1 kis ház, 1 nagy ház, egy telken, sok lehetőséggel!

 

Ráckeve központjához közel, a főút és a Duna közvetlen szomszédságában kínálunk értékesítésre egy speciális adottságokkal rendelkező ingatlant.  A telek mérete 836 nm, melyen két különálló lakóépület áll. A nagyobbik ház 110 nm, a kisebbik 70 nm. Egy udvaron belül kisebb távolságra helyezkednek el egymástól. Mindkét épület teljes felújításon esett át. Alkalmasak több generációs együttélésre, többfunkciós üzleti tevékenységre, befektetési célokra. Elhelyezkedése alapján akár pályázati forrásból is támogatva a Falusi Turizmus szolgáltatásainak megteremtésére is lehetőség nyílna.

Nézzük a házakat adottságaik és méreteik szerint külön-külön:

A nagyobb lakóépület 110 nm-es. A tulajdonos, a felújítás során összetett hasznosítási célokat tűzött ki. Első körben saját lakhatási és üzleti célokra strukturálta a több helyiségből álló épületet.  Az egyes anyagok, technológiák, beltéri kialakítás sajátosságai mind azt mutatják, hogy a legjobbat és a legtöbbet hozták ki az ingatlanból: új nyílászárók, új szaniterek, új konvektorok, víz-, és villanyvezetékek, új burkolatok mind újépítésű hatást kelt.

A házba főbejáraton belépve egy 5 nm-es, világos előtérbe érkezünk. Jobbra egy 16 nm-es két ablakkal rendelkező szoba található és innen nyílik egy 3 nm-es fürdőszoba is. Az előtérből balra egy 17 nm-es konyha található. Egymásból nyíló megoldással egy 14 nm-es szobába/nappaliba érkezünk, majd egy 4  nm-es gardrób és egy 5 nm-es fürdőszoba követi. Az épület vége egy 22.5 nm-es helyiséggel folytatódik. Itt egy újabb konyha is kialakítható, egy különleges tárolórésszel. Ebből a helyiségből lehet feljutni a padlásra. A sort két kisebb, 4-4 nm-es szoba zárja. A ház alatt egy régi pince található, mely részben már felújított. A tető szerkezete stabil és fedése tökéletes, így ez maradt eredeti állapotban.

A kisebb lakóépület 70 nm alapterületű, kívül-belül felújított épület. A főutcára egy 16 nm-es fedett terasz néz, ajtón keresztül jutunk be egy 4 nm-es szobába. Az épületbe egy 4 nm-es előszobán keresztül is érkezhetünk, ebből közvetlenül nyílik egy szintén 4 nm-es fürdőszoba. Közvetlen átjárással érhető el egy 20 nm-es amerikai konyhás nappali, amely mellett egy hozzáépített 3.6 nm-es szoba tartozik.


180
Ház/lakás területe m2

836
Telekterület

5
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201216a

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

180 m2

Státusz

elado

Ár

59,500,000Ft

További jellemzők

N

.Csatorna

N

.Gáz

N

.Villany

N

.Víz

N

Alacsony fenntartás

N

Amerikai konyha

N

Csendes

N

Jó közlekedés

N

Kertkapcsolat

N

Közeli belváros

N

Külön fürdő és wc

N

Pince

N

Saját tároló

N

Terasz

N

Zöld övezet


Közvetítők

M. Selmeczi Julianna

M. Selmeczi Julianna

Real Estate Agent

  • 301638852
  • julianna@ingatlan-sziget.hu
Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve, Újtelep