06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Páratlan háromszintes tököli ház, extrákkal!

Egy kivételes adottságú és állapotú, rendkívül rendezett családi ház várja új tulajdonosait.
Az ingatlan egy csendes, aszfaltozott zsákutcában, saroktelken helyezkedik el, a HÉV állomás közelében. A már kívülről is pozitív benyomást keltő, 691 nm-es telken konyhakerti és díszkerti kialakítás is található. A kapun belépve egy hatalmas hársfa fogadja a látogatókat, amely a virágzáskor az egész utcát illatosítja. Díszcserjék és fák fokozzák az esztétikai látványt, a termő gyümölcsfák értéket képviselnek. A kert gondozása, locsolása fúrt kútról történik. Az udvar további éke egy impozáns borospince, praktikus helyiségei pedig a két nagyméretű tároló. További, kültéri, de fedett tárolókapacitást jelent a ház alatti nyitott rész. Kerékpárok, játékok, egyéb kertben használatos dolgok is kényelmesen és diszkréten elférnek. Füves területek és viacolorral borított részek váltják egymást az udvaron. A biztonságért kiépített riasztórendszer felel.

Nézzük a ház legfontosabb paramétereit!

A ház az 1970-es években, saját célra épült, B30-as téglából, 10 cm-es utólagos szigeteléssel. A hasznos alapterülete 150 nm, szintek szerint: földszint 100 nm, emelet 50 nm plusz egy 100 nm-es pince. A főbejáraton belépve igazán pozitív légkör fogadja a látogatót. Minden részlet, a falaktól a burkolatokon át arról árulkodik, hogy ezt a házat nagyon szeretik, óvják. A parketta, a falambéria, a tapéta, az ízléses festés és bútorzat, a tisztaság és a rendezettség kivételes atmoszférát teremt. Idős tulajdonosai kisebb ingatlanba költöznének, de kezük munkája, igényük kivételes állapotú otthont teremtett. A jó minőségű fa nyílászárok szúnyoghálókkal, redőnyökkel, a makulátlan vakolat, a stabil betoncserepezett tető a minőségi ingatlan egyértelmű ismérvei.

A főbejárathoz néhány lépcsőfok vezet, melyen belépve egy étkező-társalgóba érkezünk. Innen nyílnak a következő helyiségek: két egymásból nyíló szoba, illetve még egy szoba, melyben az emeletre vezető lépcső is megtalálható. Ezekhez a szobákhoz szorosan kapcsolódik egy kádas fürdőszoba. Ezen a szinten található még a konyha, melyből egy spejz és egy belső lejáró nyílik a szuterén irányába, valamin egy különálló, de egymásból nyíló WC és zuhanykabinos fürdőhelyiség.

Az emeleten, a lépcső tetejéről jobbra nyílik egy kivételes méretű, több mint 20 nm-es sarokkádas fürdőszoba, balra pedig egy hasonló méretű hálószoba található.

A szuterén billenő garázskapuval nyílik – de feljebb írtunk a beltéri megközelíthetőségről is -. A ház teljesen alápincézett, fehérre festett falakkal és egy szerelőaknával. Itt találhatók a kétféle fűtést biztosító kazánok (gáz-, és vegyes tüzelésű.) Tárolásra, barkácsoláshoz ideális terek a ház legalsó, közel 100 nm-es területén.
Az ingatlan per-, és tehermentes, három hónapon belül birtokba vehető.

További kérdés esetén kérem keressenek!


100
Ház/lakás területe m2

691
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210309

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

100 m2

Státusz

elado

Ár

46,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan