06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Meglátni és megszeretni Ráckevén álmai otthonát!

A fővárostól mindössze 40 km-re elhelyezkedő Duna parti kisvárosunkban Ráckevén kínálunk eladásra egy igazán kivételes kétszintes családi házat. Az ingatlan Ráckeve közkedvelt Új telepi részén helyezkedik el, Dunától, Hídtól, Lidl -től és a Wellness szállodától pár perces séta távolságra.

1152 m2 területű telek úgy lett kialakítva, hogy vendégház is helyett kapott ( 9 x 6 m), jelenleg egyik fele garázsként, másik része pedig nyári konyhaként funkcionál. Kisebb átalakítással szoba-konyha-fürdő lehet.

Ezen kívül termő gyümölcsfák, konyhakert, melynek kialakítása úgy történt, hogy kerítéssel lett elválasztva. Kerti sütögető rész illetve kiülésre kialakított területnek is jutott hely.

A ház alatt szuterén, mely akár a garázs oldalról is megközelíthető és bentről a lépcsőházból.

Térkövezet út vezet mindkét garázshoz illetve a bejárathoz is.
Lépjünk beljebb: Az előtérből jobbra a konyha és az étkezőrész, szemben a lépcsőház, balra pedig a hatalmas és világos nappali (szint eltolásom- dupla), régebben két hálószoba volt, de jelenlegi tulajdonosai miután a gyerekek ”kirepültek” egybe nyitották, hogy az egész család elférjen, kényelmesen tudják eltölteni az együtt töltött időt.
Földszinten tovább haladva fürdőszoba és egy hálószoba kapott helyett.
Emeleten közlekedőből nyílik két hálószoba, a nagyobb hálószoba közvetlen kapcsolatban van egy kb.10 nm-s erkéllyel, innen haladva közlekedő részből nyílik a fürdőszoba és a gardróbszoba (itt méretre készült faltól falig szekrényt került beépítésre), ezen kívül egy kis tároló helyiség kapott helyett.

Ezt a házat bátran ajánlom akár két generáció számára is. A helyiségek illetve a telek kialakítása kényelmes otthon lehet bárki számára!

2004 – ban teljes felújítás történt az ingatlanon: Burkolatok, Új konyha, nyílászárók cseréje, vezetékek cseréje megtörtént.
Riasztó rendszerrel felszerelt illetve klimatizált, fúrt kút van…. Minden mire egy család számára szükség lehet.

Amennyiben felkelltettem figyelmét, jöjjön és nézze meg élőben!
További kérdés esetén állok rendelkezésére!


140
Ház/lakás területe m2

1152
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201104

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

140 m2

Státusz

elado

Ár

46,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan