Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Makádon ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.

Korábban asztalos üzemként funkcionált, tulajdonon lapján családi házként van nyilvántartva. A 430nm területű telken az épületen kívül helyett kapott egy 5,3 m x 19,5 m beton alappal rendelkező tároló rész, mely fémszerkezettel körbekerített fedett rész.

A fő épület jelenlegi elosztása, elrendezése:

Egy légtér, mely 6,7 m x 14,3 m. Két bejárattal rendelkezik és hat ablakkal, ebből nyílik egy fürdőszoba és egy tároló. Külön nyíló helyiségben került elhelyezésre a vegyestüzelésű kazán, ami radiátorokra kötve biztosítja a meleget. Az épület tetőszerkezete köti össze a főépület mellett található kocsibeállót és az azt követő zárható tárolót.

Közművek közül az áram, víz és a csatorna telken belül, a gáz pedig a telek előtt.

Ár-érték arányát tekintve jó vételnek számít, illetve átalakítás után nagyon jó családi házat lehet belőle kihozni, vagy akár raktározásra, tárolásra használni. A lehetőségek tárháza már az új tulajdonos palettáját színesítheti.

Makád:

A település Budapesttől 50 kilométerre, Ráckevétől 10 kilométerre délre található. Nyugatról a Duna folyam, keletről a Ráckevei-Duna övezi, a két ág Makád alatt egyesül, így ez a Csepel-sziget legalsó települése.

A község megközelíthető gépjárművel Budapestről az M0-s autóút csepeli vagy szigetszentmiklósi leágazásától a szigeten végig húzódó 5101-es úton, majd Ráckevétől az 51 112-es számú mellékúton haladva. Közösségi közlekedéssel a főváros felől a ráckevei HÉV-vel, majd annak végállomásától menetrend szerinti autóbusszal érhető el.


108
Ház/lakás területe m2

430
Telekterület

Ingatlan azonosító

20220421

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

108 m2

Státusz

elado

Ár

14,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan