Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Gondolkodott már azon, milyen jó lenne elbújni a világ szeme elől egy titkos, vadregényes kis szigetre, a természet közepébe, a nappal kelni és feküdni, nézni és hallgatni ahogy a víz mossa a partot? Pedig Á, ilyen csak a könyvekben és filmekben van, legyinthetnénk erre a gondolatra!
ilyen hely létezik, ráadásul Budapesttől egy órán belül elérhető.
Az Angyali sziget a környezetétől elzárt mikrovilág. A gyönyörű kisváros, Ráckeve központjától pár perce, a Duna közepén terül el ez a kicsiny üdülősziget. Autóval nem lehet megközelíteni, csupán csónakkal vagy hajóval. Ennek ellenére már sokan döntöttek úgy, hogy végleg ideköltöznek. A háborítatlan, szinte idilli nyugalom vonzó lehet a város zajába beleunt emberek számára. Egyik legfőbb előnye az érintetlen természet és vele járó nyugalom, csend.
Ha nincs saját csónakja az sem gond, egy apró révállomásról menetrend szerinti rév indul, amit üzemidőn kívül sétahajózásra is lehet használni.

Duna parti kisvárosunkat, Ráckevét méltán nevezik a tornyok és vizek városának!
A település Budapesttől mintegy 50 km-re délre fekszik, a fővárossal a H6-os HÉV köti össze. Ezen kívül autóbusz járatok biztosítják az utazási lehetőséget, akár óránként.
Szerda és szombati napokon lehetőségünk adódik a csónakos piacon bevásárolni a helyi kiskereskedőktől, ha a Thermál Kristály gyógyvizében szeretne megmártózni, arra is lehetősége van!

Ebben a csodás környezetben szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi két kivételes ingatlant.

Dupla telek, KÖZVETLEN VÍZPARTI, összesen 1089 nm területű telek, melyhez saját 20 nm-s STÉG tartozik. A telken két faház helyezkedik el (lakhatás céljából), illetve tárolásra alkalmas 3 db faház, melyek beton alapon kerültek megépítésre. Irányár: 49,9 Mft.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


40
Ház/lakás területe m2

1089
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20230320-2

Ingatlan típusa

nyaralo

Ház/lakás területe

40 m2

Státusz

elado

Ár

44,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve, Központban Eladó családi ház