Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Szívesen kialakítaná otthonát saját ízlése szerint? Vannak jó belsőépítészeti ötletei? Szeretné kiélni lakberendezői kreativitását?

Ez a lakás megfelelő terep ezekhez az igényekhez!

 

Felső Kispesten, jóval a piaci ár alatt eladó egy háromlakásos, földszintes, téglaépítésű ház külön lekerített, önálló bejárattal és udvarral rendelkező része. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, használati megosztással, saját mérőórákkal rendelkezik.

A részben felújított 38 m2-es lakás, helyiségei: 2 + fél szoba, konyha, fürdőszoba (zuhanyzó, WC egy helyiségben), és egy 12 m2-es terasz. A felújítás során nagyon jó minőségű aljzatbetonozás, a falak újra vakolása (vízzáró anyagokkal), festése történt meg. A régi nyílászárókat is műanyagra cserélték.

A szobákban laminált padló van.

A lakásban kombi cirkófűtés és vízmelegítő rendszer van kiépítve, ennek egy része felújításra szorul.

 

Az 50 m2-es udvarra autóval is be lehet állni, teljesen zárt és kizárólagos használatú.

Az ingatlan teljesen üres, azonnal birtokba vehető.

 

Közlekedés, ellátottság szempontjából jó helyen van: a 182, 184-es busz megállója 150 méterre, az 50-es villamos megállója 5 percnyi sétára található és 10 percen belül minden fontos üzlet megtalálható, amire szükség lehet. A Köki Terminál, a kispesti piac, Lidl, Spar, CBA szintén néhány perc alatt elérhető.

 

Ajánlom fiataloknak induló lakásként, időseknek, mert földszintes és lehet üldögélni a kertben és a két korosztály között bárkinek!

 

Valamint rövid- és hosszútávú befektetésre is kiválóan alkalmas!


38
Ház/lakás területe m2

50
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan típusa

tegla lakas

Ház/lakás területe

38 m2

Státusz

elado

Ár

20,900,000Ft