Leírás

+KIVÉTELES AJÁNLAT ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK TAKSONYBAN!
Budapesttől 20 km-re , Taksonyban kínáljuk ezt az egyedi ajánlatot.
Taksony központi, kertvárosi környezetében, kiváló infrastruktúrával, üzlet, iskola, busz,vonat, M0 gyors megközelítési lehetőségével, 672 m2 telken, társasháznak nyilvánított 2 családi ház eladó. A két épületet garázs köti össze mely a hátsó épülethez tartozik. Az utcafronti ház alatt száraz pince található, parkolás ott is lehetséges. Mindkét épület jó állapotú,korszerű nyílászárókkal. Szigetelésük műanyag illetve 5 cm hungarocell borítás. Összközműves,a gáz fűtés mellett hangulatos kandalló teszi barátságosabbá a téli estéket.
1 épület, utcafront
1989-ben masszív beton alapra épült 3 szintes 120 m2 könnyűszerkezetes ház pincével és tetőtér beépítéssel. A földszinten amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdő, wc, nyári konyha és két nagyméretű terasz található. Az emeleten 1 szoba és nappali van de igény szerint még 1 szoba kialakítható.
2 épület, hátsó
1995-ben épült téglából, 2018-ban teljes felújításon esett át, két szint 120 m2. A földszinten nappali,konyha, étkező, fürdő, Wc, spájz található. Az emeleten 4 szoba, fürdő, társalgó lett kialakítva és egy nagy terasz mely a hálóból nyílik.
A parkosított kertben fúrt kút, szaletli biztosítja a nyugodt kikapcsolódást.
A tulajdonos jelenleg egyben szeretné eladni az ingatlant, továbbgondolva, a jövőben külön is értékesíthető a két külön helyrajzi számmal rendelkező épület.
Az ingatlan per és tehermentes, tulajdoni viszonyok tisztázottak, rövid időn belül költözhető.


240
Ház/lakás területe m2

672
Telekterület

10
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210819

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

240 m2

Státusz

elado

Ár

98,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve központjában!