Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Budapesttől alig egy órás autótávolságra helyezkedik el Kiskunlacháza.

Itt szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi családi házat. A ház, amelyről szó van nem csupán felújított, hanem a szó szoros értelmében teljesen új házzá épült.

A tetőtől a szuterénig, csak főfalak maradtak meg. A főépületen kívül a telken helyett kapott egy 40 nm garázs (szerelő aknával rendelkezik), és további melléképületek, melyek kiválóan töltik be tároló szerepüket.

Az ingatlan masszív beton alapra épült a 70’s évek vége felé B 30’s téglából, beton födémmel rendelkezik. Jelenleg kétszint van használatban, de igény esetén a tetőtér teljesmértékben beépíthető, így növelve a jelenlegi 70+ 25 nm lakóteret.

Na, de lépjünk beljebb! Fedett teraszról, illetve, ha igény esetén valaki télikertként is használhatja, a növényei biztosan hálásak lesznek érte!

Előszobába érkezünk innen a tágas és világos, jó elrendezésű konyhába, étkezőbe. Tovább haladva a nappaliba jutunk. További helyiségeket közlekedőn keresztül érjük el, mint pl. a vendégszobát, gardróbot vagy kamrát és fürdőszobát. Az ingatlan alagsorában kialakításra került további két hálószoba és tárolásra alkalmas helyiségek. Ugyancsak a gépház is itt kapott helyett.

Az 1439 nm területű telek szépen és gondosan rendben tartott, jut hely a kutyusnak játszani- futni, a gyerekek külön kialakított játszórész, és nem feledkeztek meg a konyhakerti zöldségekről és a gyümölcsfákról sem. Mindezek öntözésében segítséget nyújt a fúrt kút. A ház előtt lévő előkert dísze a kerti tó, mely nappalé és este is szép látványt nyújt az ott tartózkodóknak.

Az ingatlan klimatizált (hűtő-fűtő klíma), két féle kazán biztosítja a meleget, mely padlófűtésre és radiátorokra kötve üzemelnek. Ipari áram van ingatlanon belül. És természetesen mivel minden új, ezért a készülékek, mint pl.: Klíma, kazánok, konyhai beépített gépek… garanciálisak.

A házon kívül-belül, alul-felül minden új. A felújítási munkálatok az utóbbi 3-4 évben kezdődtek és mostanra fejeződött be. A teljesen új tetőt kapott, új gépészet, vezetékek, burkolatok, nyílászárók, szigetelés- szín, kert rendezés…. A teljeség igénye nélkül. Amennyiben Bp.-hez közel mégis kertvárosias környezetben, élhető terekkel rendelkező családi házat szeretne a környéken, akkor ezt mindenképp látnia kell! Jöjjön és nézzük meg együtt!!

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

 


95
Ház/lakás területe m2

1439
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20230323-1

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

95 m2

Státusz

elado

Ár

68,900,000Ft

További jellemzők

N

Csak költöznie kell

N

minden kész!!!


Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve, Központban Eladó családi ház