Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Budapesttől alig 40 km távolságra elhelyezkedő kis városban Kiskunlacházán szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi kedvező vételt!
A három szintes családi ház kimondottan jó állapotnak örvend. 90’s években épült, majd ezt követően a folyamatos karbantartás mellett 2-3 éve teljes belső felújítás történt az ingatlanon. Ekkor került megépítésre az új kerítés is, melynek köszönhetően az ott tartózkodók privát része teljesen zárt, kíváncsi tekintetektől elzárt. A felújítás során teljes belső burkolat csere, nyílászárók korszerűsítése, komplett központi fűtés kiépítése történt.
Az ingatlan elrendezése:
Fedett teraszról előszobába érkezünk, a földszinti rész helyiségei innen nyílnak. Fürdőszoba, konyha + étkező + kamra és a nappali. Az emeletre kényelmes lépcső vezet fel, a lépcsőház természetes fényeiről a beépített üvegtégla gondoskodik. Két nagyobb méretű hálószoba és egy közlekedő került kialakításra az emeleti részben. Az ingatlan részben alá pincézett, mely garázs és műhelyként is tud funkcionálni.
A 249 nm területű telken kényelmesen belehet állni autóval, illetve tárolásra alkalmas melléképület és növényeknek kialakított kertrész is helyett kapott.
Kiskunlacháza központja séta távolságra is elérhető, kényelmes 5-10 perces gyaloglással. Központon belül minden megtalálható, melyre egy család számára szükség lehet.
További kérdés esetén állok rendelkezésére.


120
Ház/lakás területe m2

250
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20230209

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

120 m2

Státusz

elado

Ár

42,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Szigetbecsén eladó családi ház