Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Kiskunlacházán szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi családi házat.

Budapesttől 40 km távolságra érhető el az ingatlan, mely Kiskunlacháza központjában helyezkedik el, főúttal párhuzamosan. Közelben buszmegálló, üzletek, óvodák, iskolák minden, amire egy családnak szüksége lehet.

A 450 nm területű telken épült családi ház folyamatosan karbantartott, kb 15 éve teljes körű felújítás történt az ingatlanon (kivéve a fürdőszoba), 10 éve pedig új tetőt kapott az épület.

Az ingatlan fűtése gázcirkó kazánnal történik, mely radiátorokra kötve üzemel, ezen kívül alternatív megoldásként két darab kémény áll rendelkezésünkre.

A telken két melléképület található. Egy garázs és egy tároló helyiség, mely egybe épült a főépülettel.

Az ingatlan elrendezése: Fedett teraszról a beépített „veranda” részre érkezünk, ami egyben előtérként is szolgál, illetve télikertként is. További helyiségek innen nyílnak. Balra egy 40 nm-s szoba vagy nappali, ami jelenleg egy légterűrész került kialakításra, jelenlegi tulajdonosa itt három hálószobát tervezett kialakítani. Ez a feladat már az új tulajdonos ízlése szerint kerül befejezésre. Ezen kívül két hálószoba, a konyha, a fürdőszoba és a kamra található.

Az ingatlan további lehetőségeket tartogat, akár két generáció számára is kialakítható. Elhelyezkedését tekintve, akár befektetésnek is kiváló lehet.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

 


110
Ház/lakás területe m2

450
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20221118

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

110 m2

Státusz

elado

Ár

44,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Szigetbecsén eladó családi ház