Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Gyönyörű, Duna parti kisvárosunkban Ráckevén szeretném figyelmükbe ajánlani az alábbi családi házat. Jól megközelíthető, csendes és kulturált utcában került megépítésre.

1791 nm területű telken több melléképület is található, vagy igény esetén még egy családi ház is építhető a viszonylag nagy méretű telekre. De akár gazdálkodásra is kiválóan alkalmas.

Az ingatlan a 60’s évek vége felé épült. Masszív alappal, vegyes falazatú (vályog és tégla), ezt követően 2008- ban jelentős felújítás történt az ingatlanon. Részben nyílászárók korszerűsítése, burkolatok cseréje történt. Az ingatlan jelenlegi fűtése gázkonvektorokkal történik, ezen kívül alternatív megoldásként kémény is rendelkezésünkre áll.

Az ingatlan elrendezése:
Fedett teraszról, előtérbe érkezünk, innen nyílik jobbra és balra egy-egy halászóba, tovább haladva pedig a konyhába (+kamra) és étkezőbe jutunk, szemben pedig a fürdőszoba, ezen kívül még egy hálószoba áll rendelkezésünkre.

Az ingatlan részben alá pincézett, a pince kimondottan jó állapotú. A telken az öntözésben a fúrt kút nyújt segítséget.

A központ közelségének köszönhetően, minden séta távolságra elérhető. Pl.: Buszmegálló, üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, orvosi rendelő…

További kérdés esetén állok rendelkezésére!


80
Ház/lakás területe m2

1791
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

80 m2

Státusz

elado

Ár

27,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve, Központban Eladó családi ház