06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Ikerház, nagy udvarral,  Dunaharasztiban!

Dunaharaszti a Ráckevei-Duna bal partján, a Pesti-síkságon fekszik a budapesti agglomerációban, a fővárostól 17 km-re délre. A közel 22.000 fős város az elmúlt 15 évben Budapest „alvóvárosából” modern nagyiparral rendelkező térségközponttá vált. Az infrastruktúra kiépítettsége a térségi átlagnál jóval magasabb. Ebben a jó gazdasági és idegenforgalmi adottságokkal rendelkező városban, a HÉV megállóhoz közeli kulturált utcában vált eladóvá egy egyedi adottságokkal rendelkező kertes iker családi ház.

A 114 nm alapterületű ház az 1970-es években épült, egy 774 nm-es telekre.  A kapun belépve a főbejáratot egy biztonsági ajtó jelzi. Mielőtt megismerkednénk a ház belső elrendezésével, nézzük a külső részeket: a falazat téglából épült, a tetőfödém fából van. A tető cseréppel borított, a cseréplécek a közelmúltban kicserélésre kerültek. Tehát összességében a korához képest stabil állapotú házról beszélünk.

Kezdjük el a belső részek, adottságok felfedezését:
belépéskor egy 10nm-es előszobába érkezünk, amely egy 5 nm –es közlekedőként folytatódik és vonul végig a helyiségek előtt. Rögtön jobbra egy világos és nagy méretű – 23 nm – nappali található, melyből egy szintén nagy méretű – 21 nm – hálószoba nyílik. Ez a két helyiség utcafronti elhelyezkedésű a többi L alakban befelé, az udvari részről látható részen sorakoznak. Mielőtt tovább mennénk fontos megemlíteni a padlók és a nyílászárók állapotát. Új laminált padló borítás, masszív thermoüveges faablakok tartoznak ezen helyiségekhez. Az ablakokról a redőnyök és a szúnyoghálók sem hiányoznak.
Tovább haladva egy 10 nm-es szoba található, mellette egy 7 nm-es fürdőszoba és egy 1.5 nm-es külön WC. A kádas fürdőszoba teljesen felújított, a kád exkluzív minőségű: márványőrleményből készült masszív és impozáns darab. A sort a 12 nm-es konyha (plusz spejz), a 12 nm-es tároló, és a lakótérből is megközelíthető 20 nm-es garázs zárja. Mind ezek a közlekedőből elérhető helyiségek, mely veranda jellegű a sok üvegfelület miatt, de a fa lambériaborítás is jellemző elem.

A fűtés rendkívüli, hiszen négyféle módon is a rendelkezésre áll: gázkonvektorok, hűtő-fűtő klíma, központi fűtés vegyestüzelésű kazán és kondenzációs gázkazán – utóbbi a melegvizet is biztosítja – mind üzemképes állapotban vannak. A vízvezetékek újak. Fúrt kút és szivattyú segítségével öntözhető a kert. Riasztórendszer, kamerarendszer, távfelügyelet szintén már meglévő eszközök és szolgáltatások.
Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, per-, és tehermentes, 3 hónapon belül költözhető.


114
Ház/lakás területe m2

774
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210301

Ingatlan típusa

ikerhaz

Ház/lakás területe

114 m2

Státusz

elado

Ár

43,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan