06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csepel sziget déli részén elhelyezkedő Duna parti településen, mely 40 km távolságra helyezkedik el mindössze Budapesttől, Dömsödön ajánlok figyelmébe egy nem mindennapi ingatlant.

Az ingatlan két generáció számára kialakított plusz a földszinten, egy 35 m2-s üzlethelyiség, melyben külön fürdőszoba kapott helyett. A földszinti lakakórészben egy nappali, hálószoba (20 m2-s), fürdőszoba és egy konyha került kialakításra. Eredetileg a 70’s évek vége felé épült ház tervezésekor, illetve régebben a jelenleg üzlethelyiség egybe volt nyitva a földszinti lakótérrel, ennek lehetősége még mindig adott, egybe nyitható a két helyiség.
Az emeleten két 12 m2-s hálószoba, egy 30 m2-s nappali- erkéllyel és egy konyha- étkező, fürdőszoba, kamra került kialakításra.

Az 526 m2 területű telken helyett kapott egy zárt garázs, mellyel egybe épült egy nagyobb méretű szaletli ( kerti ki üllő), ami fedett kocsi beállóként is funkcionálhat. Ezen kívül egy raktár helyiség és fa tároló is van.

Az épület 2018-ban kapott teljesen új tetőt, szintén pár éve a fűtéskorszerűsítés is megtörtént. A gázkonvektorok helyett központi fűtés biztosítja az ott lakók számára a meleget. Ezen kívül a földszinten alternatív megoldásként egy kandalló is helyett kapott, mely nem csak szép, de nagyon hasznos is. A felújítás során a nyílászárók egy része került cserére, és a földszinti fürdőszoba teljesen fel lett újítva.

Az ingatlan per/tehermentes, rövid időn belül költözhető. Előzetes értékegyeztetést követően Budapesti lakás beszámítás esetleg lehetséges.

További kérdés esetén állunk rendelkezésére, előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető az ingatlan.


170
Ház/lakás területe m2

526
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201105

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

170 m2

Építés éve

1978

Státusz

elado

Ár

44,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


mezogazdasagi terulet

Ráckevei ranch, városszéli nyugalomban!