Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Kunszentmiklós a Kiskunság északnyugati részén, Budapesttől 60 km-re délre fekszik. A város az 51-es főútról Kiskunlacházától Apajon keresztül vagy Tassnál letérve, az 5-ös főútról Örkénynél letérve, az 52-es főútról legrövidebben Szabadszálláson keresztül érhető el.

Kunszentmiklós igazán családbarát település.
A közel kilenc ezer lakosú kisvárosban az óvodák és az általános iskolák mellett szakközépiskola és református gimnázium is található. A népdalkör, a gyermekfoci egyesület, a teniszklub további kulturális és sportolási lehetőséget biztosítanak. Egy igazán pezsgő városi élethez cukrászda, étterem, csárda, kávéház és lovastanya is dukál, melyek mind megtalálhatók ebben a Bács-Kiskun megyei barátságos városban.

Építkezők figyelmébe ajánljuk ezt a belterületen található, állandó lakhatásra és családi ház építésére alkalmas telket. Az utcafront szélessége 32.6 m. A csatorna telken belül található, a többi közmű az utcáról beköthető, bevezethető. A lakóingatlan felépítése mellett gazdálkodásra alkalmas terület is rendelkezésre áll.
Családi mini gazdaságként növénytermesztéssel, állattenyésztéssel is lehet foglalkozni. Az ilyen jellegű tevékenységekre állami támogatás is igényelhető. Az ingatlan megvásárlásával és a megépítendő ház lehetséges pénzügyi és kivitelezési támogatásával kapcsolatban irodánk szolgáltatásai rendelkezésre állnak.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


1359
Telekterület

Ingatlan azonosító

20210215

Ingatlan típusa

telek

Státusz

elado

Ár

3,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan