06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Egy jó elosztású lakást keres, jó közlekedéssel? Talán egy kis udvart is szeretne, ahol nincs sok munka, de egy kerti grillparti kivitelezhető? Vagy virágokat ültetne inkább? Ez egyszerre lehetséges!
Pestszentlőrincen kis forgalmú, csendes mellékutcában, hat lakásra osztott tégla épületben eladó egy 33 m2-es, felújítandó lakás.
Az ingatlan helyiségei: 1 szoba, előtér-étkező, főzőfülke, zuhanyzós fürdőszoba.
A gáz be van vezetve, így akár konvektoros, akár villanyradiátoros fűtés kiépítése lehetséges. A melegvízről villanybojler gondoskodik.
A fürdőszobát felújították, a többi helyiség viszont szakértő kezekre vár. Éppen ezért a lakás nem költözhető azonnal, viszont felújítás után helyes kis otthon válhat belőle, vagy könnyen bérbe adható.
A használati megosztás szerint a lakáshoz tartozik egy 4,5 m2-es tároló tartozik, valamint az udvarban használható egy közös grillező, kiülő hely. A hangulatos belső udvar gondozott, a szomszédok kedvesek.
Tömegközlekedés: 50-es villamos 1 percnyi séta, 182-es, 184-es busz a közelben.
Amennyiben hitelre van szüksége a finanszírozáshoz, akkor is hívjon bizalommal, teljeskörű, ingyenes ügyintézéssel állok rendelkezésére!


33
Ház/lakás területe m2

1
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20211109

Ingatlan típusa

tegla lakas

Ház/lakás területe

33 m2

Státusz

elado

Ár

14,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan