Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Gyönyörű Duna parti kisvárosunkban Ráckevén, azon belül pedig az újtelepi részen szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi ingatlant. Dunától kb. 200 méter távolságra.

A 330 nm területű telek rendezése is megtörtént. A nagy méretű tolókapun beérve, térkövezet út vezet a kocsibeállóig. Itt került kialakításra a sütögetésre alkalmas rész és egy tároló helyiség 25 nm-n.

Az ingatlanba lépve már láthatjuk, hogy itt minden új. A fedett teraszról a tágas étkezőbe és a konyhába érkezünk, további helyiségek innen nyílnak. Két nagyobb méretű és egy kisebb hálószoba, ezen kívül a fürdőszoba áll rendelkezésünkre 50 nm-n.

További extrák:
Kiépített riasztórendszer, külső mozgásérzékelőkkel, kaputelefon, kert világítás, térkövezet rész.

A vételár a beépített bútorokat tartalmazza. Az ingatlan per/tehermentes azonnal költözhető.
Megtekintése bármikor lehetséges előre egyeztetett időpontban.

Bővebb leírás, műszaki tartalommal:

Egyedi építésű könnyűszerkezetes ház, melynek főfalaiban 15cm -es kőzetgyapot hőszigetelés került elhelyezésre és a külső borítás a ház stílusához hű eredeti faburkolatot kapott. Az összes nyílászáró szintén hőszigetelt üveggel fa nyílászárokból építettük. A födém 30cm ,2 réteg 15cm-es kőzetgyapottal van ellátva ezen tényezőknek köszönhetően nagyon alacsony fűtés költséggel kell számolnia új lakóinak! De természetesen nyáron a nagyon jó hőszigetelések miatt nem melegszik fel az épület és az inverteles klíma kellemes időt biztosít télen -nyáron rendkívül alacsony energia igénnyel! A lakás minden helyiségében külön termosztizált padlófűtés gondoskodik a komfort érzetről a lamináltak alatt infrafilm, míg a burkolat alatt elektromos padlófűtés van és plusz a fürdőszobában törölköző szárítós radiátor gondoskodik a megfelelő komfortról. Az összes elektromos hálózat, ivóvíz hálózat és a szennyvíz vezetékek mind új szerelésűek és természetesen az összes burkolat, festés stb minden új építésű! A terasz igény szerint beépíthető! Az épületen kívül -belül gondosan megválasztott igényes anyagok együttesen csodálatos hangulatot teremtenek egy baráti találkozóhoz, vacsorához, borozgatáshoz az új tulajdonosának.

Amennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal!


75
Ház/lakás területe m2

330
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20220420

Ingatlan típusa

hetvegi haz

Ház/lakás területe

75 m2

Építés éve

2022

Státusz

elado

Ár

39,900,000Ft

További jellemzők

N

További bővítési lehetőségek


Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan