Leírás

Dömsöd központjában, Dunától pár métere egy 1800 m2 területű telken helyett kapott családi házat szeretnék a figyelmébe ajánlani.

Az ingatlan eredetileg az 50-60’s években épült téglából, masszív alapra. A folyamatos karbantartási munkálatok mellett kb. 5-6 éve történt jelentősebb felújítás, mint pl.: Központi fűtés került kialakításra, tető csere történt és a fürdőszoba korszerűsítése is megtörtént. Gáz illetve vegyes tüzelésű kazán is a rendelkezésünkre áll, melyek radiátorokra kötve üzemelnek. Az ingatlan hasznos lakótere 100 m2.

Elrendezése:
Két bejárattal rendelkezik, nézzük a konyha felől. A konyhához egy kamra is tartozik, jobbra a nappali és az előtér, majd tovább haladva két nagyobb méretű hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A házzal szinte egybe épült egy jelenleg nyári konyhaként használt helyiség, melyben fűtés és víz kiállás van. A két épület közt van a pince lejáró és a padlásfeljáró.

A telken továbbá helyett kapott egy garázs is. Közelben boltok, buszmegálló, iskola, ovoda és a Duna is pár perces séta távolságra van.

Az ingatlan per-tehermentes, rövid időn belül költözhető.
További kérdés esetén állok rendelkezésére. Előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető.


100
Ház/lakás területe m2

1800
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201105

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

100 m2

Építés éve

1955

Státusz

elado

Ár

24,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve központjában!