06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Ráckeve közvetlen szomszédságában Szigetbecsén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant. Elhelyezkedését tekintve optimális: Jól megközelít, Busz megálló kb. 4-5 Perc séta távolságra. Közelben szebbnél, szebb sétálási lehetőségek, óvodánk és iskolánk a környék legjobb intézményei közé tartoznak. Posta illetve az orvosi rendelő is csak pár perc távolságra található. Kisebb boltok és éterem is várja az itt lakókat. Az utca rendezett és kulturált.

Na de térjünk az ingatlanra:
Az ingatlan építése 2004-ben fejeződött be, majd 2009-ben történt a fűtés ” átépítése”, eredetileg gázkonvektorok voltak, jelenleg vegyes tüzelésű kazán, mely radiátorokra kötve üzemel. Ezen kívül a földszinti lakótérben a falfűtés kiépítése folyamatban van, a már meglévő radiátoros fűtés mellett-helyett. ( Kinek- Melyik szimpatikusabb).

Az épület részben alápincézett, itt található a ház gépészete. Földszintjén, jelenleg átépítés történik ( vételárba beletartozik).
Földszinti elrendezés: Fedett teraszról előtérbe érkezünk, balra a konyha és az étkező található, balra a nappali, majd tovább haladva két hálószoba, fürdőszoba, plusz egy külön w.c. kapott helyett.
Az emeleti részt külön bejáraton tudjuk megközelíteni, de ha Ön úgy gondolja: az eredeti terv alapján belsőszintes az épület, így a lehetőség adott, hogy együtt, de mégis külön, ha esetleg két generáció szeretne együtt élni, vagy épp nagy családosok, vagy összeköltözők szeretnék igénybe venni. A lehetőség minkét opcióra érvényes.
Az emeleten szintén két hálószoba, fürdőszoba, nappali és konyha-étkezővel található, mely erkély kapcsolatos.

A telken többek között egy garázs és egy szaletli ( kerti kiülőnek) kialakított rész található. A kaputól térkő vezet a garázsig.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


200
Ház/lakás területe m2

1000
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

201029

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

200 m2

Építés éve

2004

Státusz

elado

Ár

36,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


mezogazdasagi terulet

Ráckevei ranch, városszéli nyugalomban!