06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Duna parti kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant:
Központól pár perces séta távolságra elhelyezkedő 830 nm területű telken található csodás otthon.

Akár nagy családosok, összeköltözők vagy két generáció számára is alkalmas családi ház valóban az otthon melegét és nyugalmát nyújthatja. Élhető, jó elosztású, világos és tágas terei teszik páratlanná.
A ház építését, mely 2004-ben kezdődött 2006-ban fejeződött be, gondos és alapos tervezés előzte meg. Minden apró részlete alaposan átgondolt és tervezett, ez minden négyzetméterén látható és érzékelhető.
A kulcs mondat az otthonteremtés volt, épp ezért is alakították úgy ki, hogy ha bármely “csemete” esetleg úgy dönt, hogy itt él tovább, akkor minden akadály nélkül együtt, de külön is élvezhető és lakható legyen a ház.
De lépjünk beljebb lássuk az elrendezést:
Mielőtt az előtérbe lépnénk a télen-nyáron gyönyörű, mediterrán stílusú, fedett 24 nm-s terasz hangulata már sok mindent elárul, hogy nem akármilyen otthonba lépünk.
Az előtérből balra a ház központi része az amerikai konyhás-nappali található. Szemben a privát helyiségek, mint a mosókonyha, w.c., fürdőszoba, tároló és a pincelejáró. Ezen kívül két hálószoba került kialakításra a földszinten.
Az emeleti részen egy tágas közlekedőbe érkezünk, innen nyílik négy teljes értékű hálószoba, konyha, fürdőszoba és az illemhelyiség.
Az egész ház alatt jó állapotú szuterén, itt több autó beállására helyett biztosító garázs, kazánház és tárolásra alkalmas helyiségek találhatóak.

Az ingatlan, ahogy már említettem a 2000’s évek elején épült, az akkori kor követelményeinek megfelelően a legjobb anyagokból. Állapotát tekintve teljesen újszerű a ház.
Külső nyílászárói műanyagok, belsői pedig fából készültek, egyedileg gyártva. A ház fűtésére két féle kazán is a rendelkezésünkre áll, melyek radiátorokra kötve üzemelnek, ezen kívül a nappaliban helyett kapott egy kandalló is. Meleg víz ellátás történhet a gáz cirkó kazánról vagy a villanybojlerről is. Téglából épült, dryvit szigeteléssel ellátott.

Közelben illetve séta távolságra elérhetőek az üzletek, óvodák, iskolák, orvosi rendelő gyógyszertár, piac és a buszmegálló is.

Az ingatlan per/tehermentes, tisztázott tulajdoni viszonyokkal rendelkezik. További kérdés esetén állok rendelkezésére.
Amennyiben felkelltette érdeklődését, hívjon bátran, akár hétvégén is!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre lenne szüksége, kollégáink állnak rendelkezésére!


182
Ház/lakás területe m2

830
Telekterület

5
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210628

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

182 m2

Státusz

elado

Ár

64,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


csaladi haz

Ráckeve belvárosában Dunától pár méterre!