06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Csillaghegyen ajánlom figyelmébe az alábbi háromszintes, medencével, télikerttel, tetőterasszal és garázzsal rendelkező lakóházat!

A Budai hegyvidék egyik kedvelt kirándulóhelyének lábánál található az ingatlan, a Csillaghegyi strandnál. A kirándulást, illetve a természetkedvelők is megtalálják a számításukat, hiszen 10-15 perces gyaloglás után erdei környezetben találják magukat, a Rókahegyen. A környéken kiváló éttermek, cukrászdák, pékségek között válogathat. Néhány lépés az orvosi rendelő, gyógyszertár. Napi bevásárlásait gyorsan elintézheti a percek alatt elérhető üzletekben, Lidl, TESCO. Római part, Szentendre könnyen elérhető távolságban.

Kiváló tömegközlekedési lehetőség:
A HÉV és buszmegálló az ingatlantól kétpercnyi távolságra. (Az éjszakai járatnak is itt van a megállója)

Iskola, óvoda, bölcsőde:
Óvoda az ingatlannal szemben található, az általános iskola néhány perc sétányira, vagy az (Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános) két HÉV megálló távolságra. Akár két-három gyermek reggeli logisztikája gyorsan elintézhető.

Kert, belső udvar:
A házhoz 280 nm területű önálló kertrész tartozik, melyben kerti sütögetőrész és télikert is kialakításra került.
Parkolási lehetőség:
A vendégek a ház utcai beállójában tudnak kényelmesen parkolni, illetve az elektromos garázskapuval ellátott garázs is a rendelkezésünkre áll.

Fűtés és meleg víz ellátás:
gázkazán, vagy elektromos kazánnal megoldott mely radiátorokra kötve üzemelnek.
Ezen kívül alternatív megoldásként a HALL-ban helyett kapott egy gyönyörű kandalló is.

A három szintes épület elrendezése:
Hasznos lakóterét tekintve 227 nm, ezen kívül a garázs és a tetőtéri terasz is rendelkezésünkre áll. Az alagsorban kialakításra került egy konditerem(19,40 nm), zuhanyzó, tároló helység és egy szauna. Ezt követő szinten egy télikert került kialakítása (45,64 nm), melyben található a medence.
Igényesen kialakított belső lépcsőházon jutunk a földszinti lakótérbe illetve a tetőtérbe. A kétszint között helyett kapott egy tetőterasz.
A tágas és világos terek végig kisérnek az egész házban, amennyiben az új tulajdonos több lakás kialakítását szeretné, akkor erre is van megoldás.
Földszinti részén a közlekedőből a Hallba(23,90n)-ba érkezünk, innen négy szoba (22,50 nm; 19,28nm;22,50nm; 14,43nm), két fürdőszoba, a konyha (13,04 nm) és az étkező (23,76) nyílik. A tetőtérben két hálószoba ( 19,33nm; 10,63nm) és egy bőrönd szoba (3,65nm) kapott helyett.

Per/tehermentes ingatlan, tulajdonjog tisztázva. Amennyiben felkelltette érdeklődését várjuk hívását, akár hétvégén is.


227
Ház/lakás területe m2

280
Telekterület

7
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20210628

Ingatlan típusa

ikerhaz

Ház/lakás területe

227 m2

Státusz

elado

Ár

89,900,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan