06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Dunához közeli, központi fekvésű PANZIÓ, VENDÉGHÁZ befektetőknek

Pest megyei, vízparti településen, üzleti célokra hasznosítható ingatlant kínálunk eladásra. Az ingatlan jelenlegi állapotában is vendégcsalogató: takaros porta, tornácos ház, virágos kert, parkosított, rendezett környezet. Egy csendes nagyközség nyugalmában, a Csepel-sziget déli csücskéhez közel várja új tulajdonosát, többféle hasznosítási lehetőséggel.

TURISZTIKA
A Kis-Duna partjától két utcára található, tekintélyes paraméterekkel rendelkező épület tavasztól őszig az aktív pihenés kedvelői számára ideális célponttá, vendégházzá válhat. A szomszédos települések agglomerációját és adottságait tekintve, valamint figyelembe véve a környék turisztikai sajátosságait, az ingatlan kifejezetten alkalmas arra, hogy az aktív kikapcsolódást keresők kedvelt bázisává válhasson. Az evezésre, kerékpározásra alkalmas utak, a vízi sportok űzéséhez ideális környezet, jól megszervezett programokkal, tartalmas kikapcsolódást jelenthet az idelátogatóknak. Az épület adottságait tekintve megfelelő paraméterekkel bír a turizmussal összefüggő pályázati lehetőségek kiaknázására.

RENDEZVÉNYEK
A közel 200-250 főt befogadó vendégtér privát vagy vállalati rendezvények megtartására alkalmas. Konyhájának gépesítése után a catering szolgáltatások teljes palettája biztosítható.

SZÁLLÁSHELY
A két utcára nyíló, a múltat és jelent egyszerre megidéző udvar és épület öt komfortos szobát rejt. Kényelmes bútorzattal, klímával, közvetlen fürdőszoba és WC használattal a csendes elvonulás ideális helyszínei lehetnek. A turisták, a rendezvények résztvevői, vagy éppen munkavégzés miatt elszállásolandó vendégek létszámát tekintve, a szobák 16 fő kényelmes elhelyezését teszik lehetővé. Gyermekek táboroztatására, osztályok, csoportok elhelyezésére is alkalmas.

TÖBB GENERÁCIÓS KÚRIA / APARTMANOK
Családok, lakóközösségek több az egyben verzióját is megálmodhatjuk, megtervezhetjük. Figyelembe véve az ingatlan (telek, lakóépület, elhelyezkedés, méretek, infrastruktúra) sajátosságait egy átgondolt üzleti tervben több hasznosítási cél is megvalósulhat.

INFRASTRUKTÚRA
A telek mérete 1425 nm, az épület pedig 546 nm.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
A település Budapesttől 50 kilométerre található, az 51-es főútról könnyen megközelíthető. Továbbá Ráckeve irányából folytatólagos közvetlen Duna-parti útvonalon is elérhető. Tömegközlekedés tekintetében a község vasútállomással rendelkezik. Buszjáratok óránként indulnak Budapestről, menetidő 55 perc.

További kérdés esetén állok rendelkezésre!


546
Ház/lakás területe m2

1425
Telekterület

5
Hálószoba

Ingatlan típusa

vendeglatohely

Ház/lakás területe

546 m2

Státusz

eladva

Ár

49,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan


mezogazdasagi terulet

Ráckevei ranch, városszéli nyugalomban!