Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Az ingatlan pár méterre a Dunától, pontosabban a Dunát és a családi házat egy utca választja el. Ráadásul Ráckeve egyik legszebb és leghangulatosabb utcájában, hídtól pár perc távolságra, a Göncöl tér közelében helyezkedik el.

A 728 nm területű telken (dupla teleknek számít) épült ház építését gondos tervezés előzte meg, majd ezt követően precíz kivitelezéssel épült 2005-ben. 30’s protherm téglából, erre került 10 cm dryvit szigetelés. Az ingatlan saját részre épült, az akkori követelményeknek megfelelően mindenből a legjobb minőségű anyagok kerültek felhasználásra. Mi sem bizonyítja jobban, hogy ma is méltán megállja a helyét. Állapotát tekintve teljes mértékben újszerű és korszerű a ház állapota.

Már a telekre lépve érezhető a jól átgondoltság, ahogy beljebb halladunk már láthatjuk, hogy nem csupán „négy falból áll” az ingatlan. Valódi otthon érzését sikerült kialakítaniuk az ott lakóknak.

Az ingatlan helyiségei:
Két, akár nagyobb méretű autó számára helyett biztosító fűtött garázs.
Fedett terasz, melyről a kert első részét teljesen belátjuk miközben a gyerekek játszadoznak, amennyiben sikerül „elkapnunk a naplemente pillanatát” Dunai panorámás naplementét csodálhatnak meg.
Lépjünk beljebb:
Előtérbe érkezünk, majd tovább haladva nyílnak a további helyiségek: Konyha, étkező, kamra, nappali, zuhanyzós fürdőszoba- vendég mosdóval.
Szint eltolással került kialakításra a „prívát részleg” itt helyett kapott két erkély kapcsolatos gyerekszoba, egy szülői hálószoba, kádas fürdőszoba, külön illemhelyiség és gardróbszoba. Szintén egy félszinttel feljebb a gyönyörű, tágas és világos amerikai- konyhás nappali (nagy belterét megőrizve) felett egy 20,70 nm-s galéria került megépítésre. Itt kapott helyett a két dolgozószoba.
A garázzsal egy szinten került kialakításra még egy tároló helyiség, illetve a gépház és a mosókonyha is.

Egy-két szóval kellene körül írnom, azt mondanám: Barátságos és otthonos, élhető terekkel, csodás környezetben!!!

A vételár tartalmazza a beépített bútorokat. Pl.: Konyhabútor, előszoba szekrények és a gardróbban a beépített polcrendszert is.

Az öntözésben a fúrt kút nyújt segítséget, az ottlakók biztonságáról riasztórendszer gondoskodik, Alumínium redőnyok és nyílászárók. Központi fűtéses, mely padlófűtésre és radiátorra kötve üzemel. Ezen kívül kiépítésre került egy külön rendszer is, mely víz teres kandallóval üzemeltethető igény esetén. A nyári meleg napokon a klíma biztosítja az ott lakók kellemes hűs érzetét. A nappali fényét- szó szerint emeli a nagy méretű panoráma ablak. A nyílászárók elhelyezésének és az ingatlan tájolásának köszönhetően egésznap körbe süti a nap a házat. Szintén a nyílászáróknak, a minőségi anyagoknak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően a ház rezsije minimális. Az ingatlan hasznos lakótere: 129 nm + Garázs 40,20 nm + terasz 15 nm+ erkély.

Amennyiben felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal. Előre egyeztetett időpontban rugalmas megtekintési időpontot tudunk biztosítani. Viszonylag rövid időn belül birtokba vehető az ingatlan. További kérdés esetén állok rendelkezésére.


129
Ház/lakás területe m2

728
Telekterület

4
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20220311

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

129 m2

Építés éve

2005

Státusz

elado

Ár

99,000,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan