06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás


Csepel sziget déli részén, Duna parti kisvárosunkban, Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi új építésű családi házat. Kertvárosias, újépítésű környezetben helyezkedik el.

Az ingatlan egy 595 nm területű telken épült meg, mely teljesen körbekerített (nagyméretű tolókapu és kiskapu is felszerelve). Az épület 35-s thermoblock falelemekből készült- Ez azt jelenti, hogy 67%-al túlteljesíti az energetikai előírásokat. 30-s proterm téglának+20 cm dryvit szigetelésnek felel meg. Az épület alsó, felső szigeteléssel ellátva.

Kulcsra kész beköltözhető állapotban átadásra kész állapotban: 45 Mft

A lakóházon kívül helyett kapott 8,5X5m-s betonalap, akár egy külön álló „melléképület vagy kislakástként” is tud funkcionálni. Itt a víz és villanyszerelési munkálatok előkészítve.

A lakóingatlan két hálószobával, egy tágas fürdőszobával, melyben zuhany és fürdőkád is helyet kapott, vendég w.c., amerikai konyhás-nappalival rendelkezik. Ezenkívül a fedett terasz is igény esetén még beépíthető.
Az ingatlan fűtése kondenzációs gázkazánnal történik, mely radiátorokra és padlófűtésre kötve üzemelnek. Ezen kívül egy inverteles klíma, mely hűtő-fűtő szerepet tölt be.

Amennyiben egy jól megépített, energiatakarékos, szép és új családi házat szeretne, akkor ezt látnia kell!

További kérdés esetén állok rendelkezésére.


74
Ház/lakás területe m2

595
Telekterület

2
Hálószoba

Ingatlan azonosító

1

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

74 m2

Építés éve

2021

Státusz

elado

Ár

45,000,000Ft

További jellemzők

N

Irodánk kiemelt ajánlata


Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan