Ráckeve és környéke legjobb ajánlatai egy helyen az Ingatlan sziget kínálatában
06-20-2277-335
Oldal kiválasztása

Leírás

Amennyiben szépet is szeretne és újszerűt is, akkor ezt mindenképp látnia kell!

Ráckeve legjobb környékén, újtelepen helyezkedik el. A Dunától séta távolságra, csendes, zöldövezeti részen.
A házat a városban ismert és megbecsült építési vállalkozó, Horváth Gyula építette. 2011-ben, amikor még kiszámítható volt az építőanyagok ára, minősége, és a hozzáértő szakemberekben sem kellett kompromisszumot kötni.

30 cm Porotherm tégla 10 cm hőszigeteléssel, Bramac tetőcserép, műanyag nyílászárók. Gázcirkó fűtés, klíma, riasztó távfelügyelettel, víztisztító berendezés, kábel tv és villámgyors internet. Egyedi, méretre készített konyhabútor és beépített szekrények. Minden egységes, harmonikus, racionális helykihasználtsággal.

Nettó 60 m2, ami gazdaságosan fűthető, könnyen hűthető, ugyanakkor a kiváló, minden helyet maximálisan kihasználó elosztásának, 2,85 m belmagasságának köszönhetően élhető, világos, szerethető otthon. Előszoba, 3 teljes értékű szoba, konyha, nappali, fürdőszoba, wc, padlás, és egy 21 m2-es fedett terasz alkotják a házat.

Az 500 m2-es, 2 m magas átláthatatlan fa deszka kerítéssel körbekerített udvaron napozóterasz, vakondhálós, automata öntözőrendszeres gyepszőnyeg, dísznövények, és egy 3,5 m átmérőjű medence található. Az öntözés a 17 m2-es járólapos, hőszigetelt garázsban található fúrt kútból történik automata rendszerrel. Az udvarról bármerre nézünk, hatalmas zöld fákat látunk.

Ikerház, hangszigetelt téglából épült elválasztófallal, amire utólag plusz parafa hangszigetelést is rakattunk, így a rendezett, barátságos, fiatal szomszéd család a házból egyáltalán nem hallatszik.
A garázs előtt az utcán 4 autó számára megfelelő térkövezett parkoló van.

A város:

Az M0-stól fél óra autóútra, közel, de már épp elég távol Budapesthez terül el a Duna partján a Csepel-sziget gyöngyszeme, Ráckeve. A település ahol János Vitéz nevelkedett, a kultúra magyar városa cím birtokosa, ahol nyári estéken könnyű- és népzenei fesztiválok, wellness hotelek, uszoda, medencés- és dunai strand valamint horgászkultúra, adventkor pedig a belváros köz- és magánépületeinek gyönyörű, egységes, mézeskalács-szerű díszkivilágítása teszi különlegessé az itt élők, nyaralók, és az ide látogatók mindennapjait.

A város 9.000 lakosával még épp – az agglomerációban már egyre ritkább – élhető, túlzsúfoltságtól mentes település. Járási központként kiváló infrastrukturális ellátottsággal rendelkezik. Orvosi rendelő, gyermekorvosok, szakrendelő, gyógyszertárak, mentőállomás, tűzoltóság, római katolikus, református, és szerb ortodox templom. Kormányablak, földhivatal, bíróság, OTP, K&H, MKB, Takarékbank. Bölcsöde, óvodák, általános iskolák, művészeti iskola, gimnázium. Lidl, Tesco, Mol, butikok, kávézók, kiváló vendéglők, pizzériák (házhozszállítással), és a méltán híres, a Duna partján szerda és szombat reggelenként megrendezésre kerülő termelői piac teszi könnyűvé az életünket.

A Budapestre ingázás autóval az 51-es úton, vagy a Csepel-szigeten, illetve a néhány éven belül teljesen megújuló ráckevei hévvel lehetséges. És persze motorcsónakkal a Dunán.


60
Ház/lakás területe m2

500
Telekterület

3
Hálószoba

Ingatlan azonosító

20221005

Ingatlan típusa

csaladi haz

Ház/lakás területe

60 m2

Státusz

elado

Ár

64,500,000Ft

Közvetítő

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Cégtulajdonos - Értékesítő

  • +36202277335
  • ilona@ingatlan-sziget.hu
  • https://ingatlansziget.hu

Még több ingatlan